Vinnere Manusworkshop - pitch

08.11.2017
Lina Helvik og Leo Kramer vant priser for sine pitcher
alle manusworkshop

Lørdag 4 november fikk deltakerne på Manusworkshop-pitch presentere kortfilmideene sine på KORT på Kinokino.
Fagjuryen bestående av Anne Lærdal fra Filmkraft Rogaland, Tommy Aase fra SCREEN STORY og Ingunn Myklevoll Sjøen fra Mediefondet Zefyr var veldig imponerte over nivået - alle historiene kunne blitt realisert, men dessverre så fikk de bare lov til å kåre to vinnere.

2. Plass gikk til Leo Kramer på 16 år som presenterte historien sin "Crazy Love". Han vant et arbeidsstipend på kr 5000,- Leo presenterte en historie som juryen gjerne vil se realisert med sitt vågale sjangervalg og med en overraskende twist på slutten. 

1. Plass var det Helvik LiNa som kapret med "Fødsel", en tragikomisk historie om det å havne på tjukka når du er stuck på bygda. Festlig bruk av props som virkemidler og med en uventa vending tar hun oss med på en reise lik den "Thelma og Louise" tok oss med på. Dette er en film vi gleder oss til å se! Lina vant produksjon av kortfilmen sin i FILMVERKSTED, et Filmkraft Talentutvikling prosjekt hvor hun vil få lage kortfilmen sin sammen med en lokal filmprodusent under veiledning av mentorer i ønsket fagfunksjon. Vi ønsker henne lykke til og gleder oss til fortsettelsen!

Manusworkshopen ble ledet av instruktørene Jakob Rørvik og Viktor Parkrud.

Tusen takk for inspirerende dager og super innsats!

KORT på Kinokino og Filmkraft Talentutvikling har samarbeidet om denne workshopen.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}