VINNER av Manusworkshop-pitch

06.11.2018
Rebekka Torgersen (23) vant lørdag pitchekonkurranse avholdt på KinoKino i forbindelse med KORT.
img 7778


Rebekka Torgersen vant pris for beste pitch med sin kortfilmide «MACHO MATCH» 
på KORT på Kinokino (Fag&Film)!


Åtte deltakere hadde i forkant av pitchen jobbet fire kvelder sammen med instruktører for å forberede seg og historiene sine på tema "KAMP". Lørdag 3. november pitchet de alle sine kortfilmideer foran en fagjury. Premien var produksjon av egen kortfilmide under veiledning av mentorer i ønsket fagfunksjon til våren i Filmkraft Talent prosjektet FILMVERKSTED.

Filmideen til Rebekka overbeviste fagjuryen bestående av: Anne Lærdal fra Filmkraft Rogaland, Jarle Bjørknes fra Incitus AS, Tommy Aase fra SCREEN STORY og regissør Kristian B. Walters.
Juryens begrunnelse: «Macho Match» er en stilsikker film som foregår i bokseringen, der to menn viser muskler men den verbale styrken fører til seier. Filmen ønsker å belyse at ord kan gi like mye smerte som fysisk smerte. Forfatteren har funnet et spennende miljø for å utforske denne tematikken. ser frem til ferdig film og mener at med mentorveiledning så vil denne historien absolutt gjøre seg godt som kortfilm.

Fagjuryen ga i tillegg hederlig omtale til Frida Feline sin pitch «Villa22». En historie bygget rundt et spennende og mystisk lydunivers basert på trekkspill med balkanske toner, hvor forfatteren ønsker å utforske grenselandet mellom drøm og rus. Filmen er en kunstnerisk produksjon som beskriver mer enn tilstand enn en narrativ handling. Juryen mener at filmen vil kunne fungere som en kunstfilm.

Instruktører på manusworkshopen i forkant av pitchen var Viktor Parkrud og Morten Molland Sandøy.

Tiltaket var et samarbeid mellom KORT på Kinokino og Filmkraft Talent.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}