Vinner av Filmkappløpet i Haugesund

19.08.2015
Filmkraft og Appex arrangerte Filmkappløp for ungdom under Ned Norske Filmfestivalen i Haugesund
image2
Fredag ettermiddag, den 14 august, gikk startskuddet for Filmkappløpet 2015. Tre lag konkurrerte om å lage den beste filmen – på kun 48 timer.

Det var en spent gjeng ungdommer som ankom Appex sine lokaler for å motta oppgaven. Stikkordet de skulle lage film ut i fra var «mot».

Vinnerfilmen

Etter premierevisning av filmene i Lille Maritim to døgn senere, søndag den 16 august, var det Jostein Hestdal (18) og Thomas Klungland (19) som av juryen ble utropt som vinnere av Filmkappløpet med filmen «Mitt Everest».

Fredag ettermiddag gikk startskuddet for Filmkappløpet 2015. Tre lag konkurrerte om å lage den beste filmen – på kun 48 timer.

Det var en spent gjeng ungdommer som ankom Appex sine lokaler for å motta oppgaven. Stikkordet de skulle lage film ut i fra var «mot».

DELTAKERNE: Kick-off hos Appex fredag 14. august.

Se Vinnerfilmen her

Etter premierevisning av filmene i Lille Maritim to døgn senere var det Jostein Hestdal (18) og Thomas Klungland (19) som av juryen ble utropt som vinnere av Filmkappløpet med filmen «Mitt Everest».

I tillegg til heder og ære kunne de to filmskaperne stolt ta med seg fotoutstyr til en verdi av 12.000 kroner levert av Foto Erik.

I juryen satt Anne Lærdal (Intiativtaker/Filmkraft Rogaland), Eivind Jul Wibe Fiksdal (Appex) og Kai Roger Melkevik (Ariel Film).

Nye talenter

Appex arrangerte Filmkappløpet i samarbeid med Filmkraft Rogaland.

Det er kjekt å være med på å gi tilbud til filminteressert ungdom, samtidig som vi får treffe «up and coming» filmprodusenter og får øyne opp for hvem vi kan bruke i fremtidige produksjoner. Eivind Jul Wibe Fiksdal, leder multimedia i Appex.

Om Filmkappløpet og de involverte på Tv Haugaland
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}