Vestlandstreffet - vårens vakreste eventyr!

04.03.2015
Vestnorsk filmsenter, Western Norway Film Commision og FUZZ inviterer til Vestlandets årlige bransjesamling. Meld deg på nå!
hurtigrute
Filmkraft Rogaland åpner for å søke deltakerstipend til årets Vestlandstreff. Send en kortfattet søknad til post@filmkraft.no innen 10. mars hvis du ønsker å delta.

OM VESTLANDSTREFFET
Vestlandstreffet samler alle filmaktører på Vestlandet og skaper økt samarbeid mellom filmskapere og selskaper, på tvers av sjangre og fylkesgrenser. Vestlandstreffet gir faglig påfyll og inspirasjon gjennom nasjonale og internasjonale foredragsholdere, og gjennom presentasjoner fra bransjen selv. Slik skaper vi en felles vestnorsk plattform.

Vestlandstreffet er en arena der de ulike delene av bransjen utveksler erfaringer, diskuterer kunstneriske grep, behov og utfordringer, her legger vi sammen strategiene for veien fremover.
  • Møt filmskaperne
  • Bli kjent med historiene
  • Finn mulighetene
Bli med på reisen 27. – 30. april. Hurtigruteskipet MS Midnattsol tar oss nordover. Der blir faglig påfyll om bord før vi går i land og fortsetter treffet i Kristiansund. 

Arrangørene arbeider med programmet - noen smakebiter finner du HER
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}