Utlysning FEST Training Ground Stipend

26.02.2018
Frister kombinasjonen film, sol, faglig input i form av mesterklasser, workshops og samtaler med andre filmskapere?
skjermbilde 2018-02-26 kl  12 43 56
Nå har du muligheten til å søke FEST TG stipend!

Vil du delta på FEST - Training Ground som i år arrangeres for tiende gang under FEST – Nye directors New Films Festival - fra 19. til 24. juni i Espinho , Portugal!?
Nå har DU sjansen til å bygge på filmkompetansen din - Filmkraft lyser ut stipender som innebærer en uke med faglig input i solfyllte omgivelser!

FEST - Training Ground tilbyr mer enn 30 mesterklasser og 10 workshops i løpet av festivalen, og er et tilbud til kommende filmskapere og filmstudenter fra hele verden , hvor man får delta på filmundervisning og forelesninger med noen av Film bransjens fremste innen sitt fagfelt.

Er du bosatt i Rogaland og mellom 18 og 30 år og tror at dette kan være noe for deg??? En uke i Espinho i Portugal, hvor Filmkraft dekker deltakeravgift til Training Ground, New Films Festival og pitche forum, og vi booker også reise og overnatting til deg samt dekker det det koster å delta på networking dinners. Øvrige mat- og lommepenger tar du med deg selv.
 
Lær mer om filmfaget, bygg på kompetansen din, finn inspirasjon til å fortsette ditt virke som filmskaper og knytt nye kontakter!
 
Merk: Det hele foregår på engelsk!
 
Send en mail merket ”Søknad: Fest Training Ground 2018” med navn, kontaktinfo, CV og kort om hvorfor akkurat DU skal få reise til Fest Training Ground i juni til: anne@filmkraft.no innen 20. mars!

Lær mer om Fest Traning Ground:
Stipendene lyses ut i Filmkraft Talent prosjektet FILMTALENTER og tiltaket er støttet av Filmkraft og NFI.                             

 
{{teaser1:html}}
 
{{teaser2:html}}
{{teaser3:html}}
{{teaser4:html}}
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}