OPPRØRSKE OLDEMØDRE

18.03.2014
Opprørske oldemødre i byen
oldis
Fredag 28.mars kl 18 vil det bli førpremiere av den morsomme og tankevekkende filmen Opprørske oldemødre i Stavanger. Etter filmen blir det debatt hvor vi stiller spørsmålet:

Er evig økonomisk vekst mulig med begrensede naturressurser?

Med på debatten kommer bl.a Hilde Opoku fra Miljøpartiet De Grønne, Arild Hermstad fra Fremtiden i Våre Hender og Lars Hektoen fra Cultura Bank.

Billetter kjøpes her: - Kinobilletter

Litt om Opprørske oldemødre: En kombinasjon av nysgjerrighet og frustrasjon driver de to nesten 90-årige damene Hinda og Shirley til å lete etter svaret på det store spørsmålet: Hvordan løser vi finanskrisen? Den pågående finanskrisen, den globale oppvarmingen og bekymringen over oldebarnas fremtid har fått de to damene til å spørre seg: er evig økonomisk vekst mulig? Med dette som utgangspunkt hengir Hinda og Shirley seg på en reise på tvers av USA, og resultatet blir en morsom, rørende og tankevekkende film om vennskap, alderdom, livet og frykt for døden. Hinda og Shirley viser oss at det aldri er for sent å engasjere seg og at hver og en av oss faktisk kan utgjøre en forskjell. Regi: Håvard Bustnes.

Mer om filmen og trailer finner du her - Opprørske oldemødre

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}