Nye filmkomponister

01.07.2014
Nyuteksaminerte filmkomponister ved Høgskolen i Lillehammer.
filmkomponister
filmkomponister

Høgskolen i Lillehammer startet i 2012 det første studiet for filmmusikk-komposisjon, og i vår ble andre kull uteksaminert. Klassen har bestått av 5 erfarne komponister, som alle har markert seg i norsk musikkliv gjennom en årrekke:
  • Kjetil Bjerkestrand
  • Mark Rayen Candasamy
  • Arild Jensen
  • Tormod Tvete Vik
  • Gisle Kverndokk
Sammen har de dekket et stort spekter av norsk musikkliv, fra pop og rock til opera, kirkemusikk, teatermusikk, symfonisk musikk, arrangementer i et utall sjangere, lydproduksjon og ikke minst filmmusikk. De er også alle instrumentalister på et høyt nivå.
 
Filmkomp på Lillehammer er et unikt studium som for første gang setter fokus på filmmusikk, som en unik form for komposisjon. Studiet tar mål av seg å øke bevisstheten og å heve nivået på norsk filmmusikk. Men sin brede erfaring fra en vidt spekter av musikksjangere, har klassen av 2013-14 de beste forutsetninger til å skape ny, drivende god filmmusikk.

Mer om komponistene på: http://www.filmkomp.com

 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}