Manusworkshop - vinner av pitch

27.11.2015
Fridtjov Smith-Gahrsen Tvedten vant pitche konkurranse for unge filmskapere mellom 14-25 år!
manusworkshop 2015 sandnes pitch
Manusworkshop hadde 26 november sin finale etter en uke med 3 manusworkshops i Sandnes med 7 konkurrerende prosjekter. Gratulerer til Fridtjov Smith-Gahrsen Tvedten, 17 år fra Vassøy, med vinner pitch og historien "Grå blå skyer" som skal produseres i Filmkrafts talentprosjekt 'Filmverksted' i 2016!

Alle deltakerne imponerte juryen, Anne Lærdal fra Filmkraft og Jostein Olsen fra Sandnes Kommune, med sine fremføringer av prosjektene sine. Historiene handlet om alt fra epleslang til døde mennesker som går igjen.
Det var flere produksjonsklare og godt innøvde presentasjoner, og tross aldersforskjeller hvor yngste mann var 13 år og elsdte 25 år, så var ikke det avgjørende for hvem som stakk av med seieren.

Fridtjovs historie om møtet mellom to unge mennesker er en dagsaktuell og samtidig fin film som ved bruk av tydelige karakterer og symbolikk vil komme til å smelte mangt et hjerte.

Manus instruktører under workshopen var regissørene og manusforfatterne Rolf Kristian Larsen og
Jakob Rørvik.    

Tiltaket er støttet av Filmkraft, NFI og Sandnes Kommune.

På bildet, 6 av deltakerne: f.v. Crystal Sarah Williams, Maria Næss, Fridtjof Smith-Gahrsen Tvedten, Carl Phillip Bechmann, Leon Lykke og Jesper Tobiassen (fraværende Celine Sjursen og Natalie Rønning Johansen).
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}