Manuskurs

04.07.2014
Manusstipender til to forfattere
ina

Filmkraft har avholdt et manuskurs for kortfilm i løpet av vår semesteret 2014. Syv deltakere har v��rt med på tre samlinger i løpet av halvåret, og dessuten jobbet med manusene i mellom samlingene. Vi har valgt å premiere to av prosjektene med ytterligere manusutviklingstøtte på 20.000 kr hver.  I tillegg får de dramaturgihjelp videre fra Ulf Breistrand som også har ledet manuskurset.
 
De premierte prosjektene er:

odveig
Sykkelfugl
skrevet av Odveig Klyve
Sykkelfuglen er historien om en tretten år gammel jente med hijab som bor i flyktningemottak og drømmer om å lære å sykle. Hun kommer fra Afganistan hvor tradisjonen sier at det er ukvinnelig  å sykle, og faren er konservativ.
 
ina
Brian York Krønikeren
skrevet av Ina Steinnes Gianello.
Brian York Krønikeren   er historien om en usynlig venn som er blitt for gammel til oppgaven med å være barns usynlige venn. Han mister jobben siden ingen barn vil ha en gammel usynlig bestevenn. For voksne er Brian helt usynlig.  Hvordan skal  Brian takle sin situasjon som overflødig og usynlig?
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}