Helge og Martin skal på Fest Training Ground

16.06.2015
Filmkraft sender to haugesundere på filmcamp i Portugal
fest deltakere haugesundavis
To Haugesundere har fått stipend fra Filmkraft til å reise på filmcamp i Portugal

I jakten på filmtalenter utlyste Filmkraft i vår ut to stipender til Fest Training Ground i Portugal til sommeren - Helge Våga Kallevik (25 år) og Martin Perez Navarro (21 år) fra Haugesund ble trukket ut til å få dra en uke til Espinho i Portugal med faglig påfyll 22-29 juni, 2015. Kriteriene var at man måtte være mellom 18-25 år, ha noe filmerfaring og være fra Rogaland.

"Da jeg fikk vite at jeg skal til Portugal for å lære fra noen av de beste i bransjen, følte jeg en stor lykke over at jeg skal få treffe filmfolk fra hele verden, og returnere til Norge med ny kunnskap og inspirasjon til fremtidige prosjekter." Sitat: Helge Våga Kallevik.

Helge har gått på Noroff og AFDA South African School of Motion Picture Medium and Live Performance og jobber til daglig på Hemmingstad Kultursenter hvor han arrangerer filmkurs for ungdom.

Martin Perez Navarro gikk rett ut fra videregående og begynte og jobbe freelance i Haugesund og har benyttet seg av flere av Filmkrafts tilbud innen workshops, Filmkappløpet og vært med på diverse kortfilm innspillinger som Sort Melk, Årets Far, dokumentarer mm.

Filmkraft har booket de to inn på Campus Deluxe slik at oppholdet skal ekstra nytes i fine omgivelser når all kunnskapen skal tas inn. Filmkraft dekker reise/bo og festivalpass for de to deltakerne, lommepenger må de stå for selv.

”Filmkraft har stor tro på at både Helge og Martin vil utmerke seg ved senere anledninger i film- Rogaland. Vi ønsker dem god tur og ser frem til at de rapporterer om inspirerende workshops fra Fest training ground!” sitat: Anne Lærdal, Leder talentutvikling Filmkraft Rogaland
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}