FILM ROOKIES 2019 - søker PRODUSENT

20.11.2018
meld din interesse innen 12. desember!
filmrookiespng

FILM ROOKIES 2019 🎬

Få talentprosjekter innen film kan måle seg med FILM ROOKIES! Dette samarbeidsprosjektet mellom Filmkraft Rogaland, BUT v/ Rogaland Teater og en lokal filmprodusent har nå eksistert i snart et drøyt tiår - det startet opp som BUT filmworkshop og har etterhvert blitt til det vi i dag omtaler som Filmkraft Talent sitt største talentprosjekt FILM ROOKIES.

Hvert år hver vår involveres over 40 unge filmskapere og skuespillere fra BUT i prosjektet, det avholdes manuskonkurranse, workshop i filmteknikk og regi- og skuespillerinstruksjon og filminnspillinger finner sted. Hvert år hyrer vi inn fantastiske instruktører og kan stolt nevne at vi har hatt med Pål Jackman, Kristoffer Joner, Arild Østin Ommundsen, Silje Salomonsen og Ole Christoffer Ertvåg - for å inspirere de unge til å jobbe med film som uttrykksform. 

Produsenter som UFOh v/ Thomas Aske Berg, Chezville v/ Gary Cranner og Siv Mary Espedal v/ME MANAGEMENT har alle gjort formidabel innsats som produsenter og vi ser at det å koble produsenter med de unge har gjort veien ut i bransjen kortere for flere av prosjektdeltakerne - og det er veldig gøy!

Nå er FILM ROOKIES 2019 på jakt etter en ny produsent fra Rogaland - er det deg eller ditt firma?

Send noen ord på mail til Leder for talentutvikling Anne Lærdal på anne@filmkraft.no
innen 12. desember så kan vi ta et møte om det!
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}