Vestlandstreffet

29.03.2010
. Vestnorsk Filmsenter, Filmfondet FUZZ og Western Norway Film Commission inviterer til Vestlandstreffet for filmbransjen iapril.
vestnf logo
vestnf logo
 

Vestnorsk Filmsenter – Filmfondet FUZZ og Western Norway Film Commission inviterer til Vestlandstreffet 11/04-13/04

 
Bli med på det første Vestlandstreffet for filmbransjen, Florø 11. – 13. april 2010. Vi vil samle filmbransjen på tvers av selskaper, sjangre og fylkesgrenser for å sammen finne nye vekstmuligheter både kunstnerisk og næringsmessig. Vestlandstreffet får base på Comfort Hotel og i Florø Samfunnshus. Vi lover et spennende program og gode muligheter til å knytte nye kontakter og etablere nye samarbeid. 
 
Generell informasjon: Reise dekkes av den enkelte – opphold, bespisning og sosialt program dekkes av Vestlandstreffet. Vi forutsetter at deltagere ankommer Florø søndag mellom lunsj og ettermiddag, og blir til lunsjtid tirsdag. Hotell er reservert i henhold til dette - dersom du ikke har anledning til å delta under hele perioden gi oss klar beskjed om dette. For reiseinformasjon se: www.dat.dkwww.fjord1.nowww.hurtigruten.no
 
Påmelding innen 7. april kl 12.00 på  wwww.vestnorskfilm.no
 
 

Programinformasjon - Smakebiter

Programmet vil vi favne over både dokumentar, kortfilm, fjernsyn og spillefilm. TV2 stiller på Vestlandstreffet med programavdeling for drama og dokumentar, og fra NFI kommer Kalle Løchen og Maria Warsinski. 
 
På spillefilmsiden vil vi få høre siste nytt fra NOKAS-produksjonen, presentasjon fra Euforia Film – som i løpet av kort tid har blitt den største distributøren av norsk film, og vi vil sette fokus på lavbudsjettsfilmen i et eget panel. 
 
Men Vestlandstreffets idé er først og fremst å skape økt kjennskap mellom bransjefolk på Vestlandet. Vi vil derfor gi bred plass til at selskaper på Vestlandet får presentert seg for hverandre. Nesten rett fra Los Angeles kommer Stein Gausereide til Vestlandstreffet. Gausereide har nettopp etablert seg i Bergen, etter å ha arbeidet i Los Angeles med in-camera real-time visual effects på blant andre kinoaktuelle Green Zone fra Universal Pictures. Fra Berlin kommer Kristine Knudsen – produsent i Knudsen & Streuber Filmproduktion. Hun har fortsatt mer enn en halv fot på Vestlandet, og vil dele erfaringer fra det tyske markedet. 
 
I tillegg arrangerer vi et samproduksjonsseminar med Dr. Stefan Rüll og Axel Helgeland, der det er begrensede plasser. Mer informasjon kan fåes fra stine@vestnorskfilm.no. Axel Helgeland er en av Norges mest erfarne filmprodusenter. Som ansvarlig produsent har han produsert spillefilmer,  kinodokumentarer, kort-  og novellefilmer. Han har vært Executive Producer på mer enn 20 spillefilmer og har bred erfaring fra internasjonalt samarbeid, som produsent og gjennom tillitsverv. Han har samprodusert filmer med Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike, Finland og Island, og vært involvert i samproduksjoner med USA, Storbritannia, Nederland, Russland og Polen. 
 
Rüll er kjent fra vår samarbeidspartner éQuinoxe Germany, og er en av Europas fremste eksperter på juridiske problemstillinger ved samproduksjoner. Rüll er tilknyttet selskaper i München, Hamburg, Berlin og Los Angeles, og har arbeidet med filmprosjekter som Oscar-vinneren The Last King of Scotland, og regissører som Wim Wenders og Werner Herzog. 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}