Vann i Blekket, Episode 1

28.12.2009
28.12.09

Idag var siste opptaksdag. Vi filmet to scener på to forskjellige locations, på Høye. Etter et par timer med god latter og fine bilder fikk vi besøk av en person fra Sebyen.no som skulle lage reportasje om prosjektet. Han filmet oss i arbeid, og intervjuet meg etterpå.
Da jeg kom hjem var det en post fra Linda fra filmkraft i inboxen. Hun hadde sett facebook gruppen min og tipset om at jeg kunne blogge på deres hjemmeside for å få mer publisitet. Hun var også interessert i å lage en sak om prosjektet. Dessverre er vi ferdige for denne gang, så filmkraft får vente til neste episode, som jeg håper blir før sommeren, men er svært usikker pga skole i Bergen.

Så fra nå av ligger alt jeg skriver på denne gruppen også på filmkraft.no

Igjen må jeg takke skuespillerne og crew for en fantastisk utføring og for det gode humøret gjennom hele prosessen. Er godt å høre at de glede seg til neste episode, for det gjør også jeg.


--------------------------------------------------------------------

22.12.09

Scene 4, som vi skulle filme igår på Alvanuten, ble vi nødt til å pushe frem, pga problemer med å få tak i solidatuniformer til rett tid.

Idag var vi på Haugaland vgs og filmet. Det ble kort sagt blodig moro. Skuespillerne gjorde en god jobb, og vi klarte å skremme både elever og lærere med våpen utstyret vårt (uten vilje, selvsagt).

Jeg kan røpe at etter første epsiode er ferdig redigert, kommer jeg til å lage en kort "making of the movie" film, som viser hva vi har gått gjennom og diverse 'bloopers'.

--------------------------------------------------------------------

20.12.09

Idag var første opptaksdag. Det ble et kaldt helvete, men vi gikk gjennom det med godt humør.
Skuespillerne gjorde en fantastisk jobb og jeg er svært spent på hvordan det hele blir under klippeprosessen.
Vi spilte inn en torturscene som tydeligvis var så realistisk at vi skremte noen turgåere, som gjorde at vi fikk besøk av politiet. De tok det med godt humør og vi fikk bli ferdige med scenen.

Jeg kontaktet nettopp redaktøren i sebyen.no, og håper på litt publicity. :)

Imorgen filmer vi scene 4, og locationen er på Alvanutfjellet. Kommer til å bli en tung tur med mye filmutstyr og snø til knærne, men håper på å få noen fine bilder med mye natur og utsikt.

--------------------------------------------------------------------

08.12.09

Liten oppdatering i rollebesetning. Eivind Kallevik har fått ny rolle, og den som overtar rollen hans er Helge Andreas Pareli Notland.
Bilder og info om Helge finnes på denne linken:
http://www.vibeinternational.com/77/

Elisabeth Tveit, Eivind Kallevik og Kristian Søndenå kommer til å spille soldatene.

--------------------------------------------------------------------

05.12.09

Ble nettopp ferdig med storyboardet, woohoo!
Nå er min største utfordring å finne dager hvor alle skuespillerne er ledige, og det er ikke lett!

--------------------------------------------------------------------

30.11.09

Jeg har avtalt med læreren min og får jobbe med prosjektet hele uken, woohoo!
Jeg har komt godt i gang med storyboardet, har endret litt på manuset og lagt til en ekstra rolle. Jeg gleder meg mer enn en unge (på crack, og på julaften) til å starte filmingen, og enda mer til å redigere!

Jeg har også vært i kontakt med Joakim Lund, avdeligsleder på Haugaland vgs, og har fått lov til å filme den ene scenen på skolen.

Episode nummer to håper jeg å produsere i vinterferien, og jeg har allerede begynt på manus. Denne episoden, og de etter, vil sannsynligivs være kortere enn første episode.

--------------------------------------------------------------------

08.11.09

Alle roller er nå tatt!
Leander Håvik stepper inn som boss, og Chris A. Skeie som turgåer/boss.

I helgen har jeg fått finjustert på manuset, funnet locations og skrevet kort rollebeskrivelse. Sender ut oppdatert manus til skuespillerne i løpet av uken.

Var først meningen at to av scenene skulle filmes i Optimeras lagerrom på Frakkagjerd, men det ser ut som vi flytter det til Kallevik, ute i naturen og ved en gammel bondegård.

---------------------------------------------------------------------

25.10.09

Manuset til første episode er ferdig. I denne episoden vil vi møte hovedskuespilleren, og noen av motstanderne hans. Det vil være mye konflikter blandet med blodig action og god humor.

Regi/produsent/manus - Helge V. Kallevik
Kameramann/kamera assistent - Leander Håvik

Rollebesetning:
1) Manish Sharma
2) Helge Andreas Pareli Notland
3) Leander Håvik
4) Tor Olav Olson
5) Svein Harry Ramstad
6) Thomas Eike Hustoft
7) Stian Amdal
8) Kristian Søndenå
9) Eivind Kallevik
10) Elisabeth Tveit
11) Chris A. Skeie
12) Kristian Søndenå

Location: Tysvær og Haugesund, Rogaland

I første episode mangler det så langt to skuespillere. Filmproduksjonen vil være mellom 20. des og 4. jan. Om du er interessert, ta kontakt fortest mulig.

KRAV:
Du må være 23 år gammel eller over, men om du har sjeggvekst og ikke drar på navlestrengen, finnes det unntak. Du må også være i stand til å ta dette seriøst. Det skal ikke holdes audition, så om du absolutt ikke duger som skuespiller, er det kanskje ikke nødvendig å ta kontakt. Men husk, de fleste skuespillerne jeg bruker har aldri hatt noen utdanning innenfor området, og det betyr at kanskje du kan gjøre en bedre jobb en dem!

Og ja, foreløpig er det bare mannlige roller i første episode. Men det vil mulig være en kvinnelig rolle eller to i neste episode.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}