Utvalgte artikler

17.03.2010
Her kan du finne linker til en del utvalgte artikler som tidligere har vært publisert på filmkraft.no.

Doin' it Low Budget 

Seminar arrangert av NFI i mars 2010 med indieprodusentene Ted Hope (bl.a. 21 Grams med Sean Penn) og Christine Vachon (bl.a One Hour Photo med Robin Williams). Tilsammen har disse allerede produsert 129 filmer - de fleste på lave busjetter. Les om deres erfaringer med lavbudsjettfilmproduksjon.
 
21 gramsone hour photo 2

 

Miniserie om Pitching

En god pitch for de rette instansene kan være første steg mot å få realisert prosjektet ditt. En dårlig pitch kan være nådestøtet.
 
Mike Robinson fra Cartoon var i Stavanger og holdt et todagers kurs i pitching. Mike forklarte hva man skal gjøre, både hvordan forberede seg og hvordan fremføre, når man skal holde en pitch. Han trakk også frem hva man IKKE skal gjøre. 
 
 
 
 
 

 
 
 

Frank Daniel & Film Dramaturgi av Sveinbjörn Baldvinsson

fk2

Foto: Ingunn Myklevoll Sjøen

 

 

Sveinbjörn Baldvinsson, hovedlærer på manuslinjen på Den norske filmhøgskolen på Lillehammer hadde et foredrag på Filmkraft om Frank Daniels dramaturgiske modell. Her gjengies de viktigste elementene fra hans foredrag. Les artikkelen her.

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}