Trine Malde

28.03.2011
Trine Malde svarer på våre fem spørsmål.
trinemalde2
trinemalde2
Foto: privat
 
Navn: Trine Tollefsen Malde
Alder: 24
Bosted:Bergen
Yrke: Frilans i filmproduksjon
 
Hvordan har du det nå?
Feiret litt i helgen og gleder meg ikke til å vaske og rydde leiligheten, men sånn generelt sett så har jeg det gysla bra.
 
Hva gjør du for tiden?
Snart skal jeg ned til Stavanger og være med på innspillingen av to kortfilmer ("Katteslottet" og "Sagas Øy") med Phantom Film. Det skal bli gøy.
 
Hvilke planer har du fremover?
Vi er noen ildsjeler som skal prøve oss på no-budget musikkvideo for bandet Ribozyme i Bergen som har laget låten "Scale of Values" med Fredrik fra Datarock. Det skal bli løye å se hva vi får til med det som vi har til rådighet. Ellers er planen å få seg en skrive rutine slik at det blir noe av manusene mine.
 
Hva så du sist på kino? 
Jeg så Black Swan og var heller skuffet, mest av den generelle regi retningen. Dette er en sånn film som jeg synes har gjort alt rikting, skuespill, kamera arbeid og ikke minst lyd design, men historien blir for bokstavelig og symbolikken for påtrengende og slutten blir så uinteressant (og innlysende i løpet av de første 5 minuttene) at filmen falt enormt for meg.
 
Hva er favorittfilmen din? 
Jeg sier en ny film hver gang noen spør fordi jeg har så mange. I dag er svaret "Love me if you dare" (eller "Le jeux des enfants"), en fransk film av Yann Samuell med Marion Cotillard i en av hovedrollene. Dette er en romantisk komedie som har en helt egen sjel. Både gutter og jenter jeg anbefaler den til elsker den. Den bør helst sees uten for mye forklaring, men jeg liker den fordi den har en fantastisk klippestil og temaet kjærlighet blir dratt til det ytterste.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}