Trenger tips :)

20.02.2010

Da var det endelig på tide å skrive litt på bloggen igjen :) en del har skjedd siden sist. Jeg er forlengst ferdig med eksamen og fått tilbake en karakter og et produkt som jeg er førnøyd med. Selvfølgelig er det alltid noe som kan gjøres bedre. i en kunstnerisk prosses tror jeg det skal mye til å faktisk være 100 % tilfreds. Men utifra den tiden jeg hadde og de ressursene jeg hadde så er jeg fornøyd.

 

Jeg har begynt å skrive et manus til en liten kortfilm som jeg ønsker å filme.  I den andlending er jeg på jakt etter skuespillere. jeg er litt usikker på castingen foreløpig,men en ting er sikkert; jeg vil ha skuespillere fra stavanger med i filmen. så hvis noe kjenner noen gode skuespillere fra stavanger som befinner seg i oslo så setter jeg stor pris på tips :) tenker hovedsakelig at det skal være to kompiser i midten av 20 årene som skal være med,men det kan endre seg etterhvert. kommer litt ann på hvordan manuset utvikler seg.

 Ellers har jeg begynt å få øynene opp for avant gard film av alle ting,hvis har noen bra tips der så blir jeg veldig glad :)

Nå for tiden på skolen jobber vi med reportasje og journalistikk. Dette er virkelig spennende tider ja. Snart skal vi sette i gang å lage vår egen reportasje. Gruppen min ønsker å ta opp aktuelle filmrelaterte saker,så hvis noen har noe som dere brenner for og som dere ser på som veldig aktuelt i filmbransjen nå er det bare å komme med forslag :)

 

ha en fortsatt god helg alle sammen

 

 

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}