Tildeling av midler

20.08.2008
Filmkraft Rogaland tildelte onsdag 20. august 10 prosjekter utviklingsstøtte og 9 prosjekter fikk produksjonsstøtte.
bilde075
sjurpressekonf 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I alt 31 søknader var kommet inn til Filmkraft Rogaland da søknadsfristen gikk ut 1. juli. 21 av disse søkte om midler til utvikling av prosjekt, mens ti søkte om produksjonsstøtte. I dag tildelte Filmkraft Rogaland ti av disse utviklingsstøtte og ni prosjekter fikk produksjonsstøtte. I alt ble det gitt ut 1 365.000 kroner i støtte. Seks dokumentarer, to kortfilmer, en animasjonsfilm, to TV-drama, fem langfilmer og to filmer rettet mot barn står på listen over produksjoner som har fått støtte.
 
 
 
UTVIKLINGSSTØTTE 
 
SØKER:                            Linda May Kallestein
PROSJEKTETS TITTEL:     Bare en fyllik
SJANGER:                        Langfilm
TOTALBUDSJETT:             50 000,-
INNSTILLING:                    50 000,-   
MANUS:                           Linda May Kallestein
 
SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker): Linda May Kallestein har arbejdet med dette manus i forbindelse med en workshop ledet af manuskonsulenten. Manus har i løbet af workshoppen udviklet sig meget, men der er stadig et stykke tilbage før projektet kan præsenteres for en producent.

KOMMENTAR
Historien udspiller sig i primært to tider. Dels under begyndelsen af 2. verdenskrig, dels i 1982. Ingrid er i 1982 en ædru alkoholiker, som bor på blåkorshjemmet for at kunne klare sig. Og hver dag er stadig en kamp mod alkoholen. Datteren Nina har derfor lagt distance til hende, mens barnebarnet Jørn elsker sin mormor. En dag ser Nina pludselig sin dobbeltgænger, men inden hun når at tale med hende bliver hun kørt ned. Nina opsøger Ingrid for der må være en forklaring på det.

TILSKUDD: 50 000,-
-----

SØKER:                                 Genisis Film
PROSJEKTETS TITTEL:          Sort Melk
SJANGER:                             Kortfilm
TOTALBUDSJETT:                  800 000,-
INNSTILLING:                         30 000,-
PRODUSENT:                        Nina Samdal / Daniel Henriksbø
PRODUKSJONSSELSKAP:    Genisis Film
MANUS:                                Skjalg Molvær / Egil Paulsen
REGI:                                    Skjalg Molvær

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Sort Melk er en kortfilm på ca. 10 min. som handler om menneskets søken etter mening. Filmen er satt i en minimalistisk verden, men med sterke visuelle virkemidler. Den er uten dialog, så den vil fungere like bra over alt i hele verden. Vi har utviklet Storyen mye siden sist, men ønsker å jobbe videre med manusutviklingen. Vi vil også gjennomføre tekniske tester for å finne frem til det riktige visuelle uttrykket.

KOMMENTAR
Sort Melk er en kortfilm, hvor personerne leder efter meningen med livet. Alt er hvidt indtil Ego på sin søgen efter mening finder en sort bæk. Som han drikker/spiser af med fornøjelse. Han følger den til udspringet, men en anden er kommet før ham og kravler ind i sprækken i udspringet. Der er ikke plads til Ego. Men den anden går sin død i møde. Da han er død, bliver der plads til Ego, som spiser og spiser til også han sprænges.

TILSKUDD: 30 000,-
-----
SØKER:                                Medvindfilm
PROSJEKTETS TITTEL:         Turtelduene
SJANGER:                            Langfilm
TOTALBUDSJETT:                 500 000,-
INNSTILLING:                        50 000,-
PRODUSENT:                       Janne Mæle / Christian Bakke
PRODUKSJONSSELSKAP:    Medvindfilm
MANUS:                                Nils Sandvik
REGI:                                    Nils Sandvik

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Mormor dør og Morfar mister livsgnisten. Niåringen Jonas gjør alt han kan for å redde Morfar fra sorgen. En turteldue blir uventet hans viktigste medhjelper.
 
KOMMENTAR 
Jonas mister sin elskede mormor og morfar. Morfar dør ikke, men han trækker sig helt ind i sig selv, da mormor dør og pludselig står Jonas med savnet af dem begge. Jonas vil ikke acceptere, at morfar også bliver væk for ham, så han gør alt for at få morfar tilbage. En dag dukker der en turteldue op. Sådanne findes egentlig ikke i Norge ved Jonas for sammen med morfar har han dyrket ornitologi. Det særlige ved turtelduerne er, at de lever i  par hele livet. TILSKUDD: 50 000,-
------

SØKER:                         Medvindfilm
PROSJEKTETS TITTEL:  Polka
SJANGER:                     Langffilm
INNSTILLING:                 50 000,-
SØKT STØTTE:              100 000,-
TOTALBUDSJETT:          500 000,-
MANUS:                        Åse Marie Johansson

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART:
Den sommeren mormor kollapser i jordbæråkeren på Sola, gjør Ina (14) den fryktelige feil at hun tilkaller storesøstrene fra Oslo. De kommer, og forsøker å få gården solgt til storbonden som i mange år har prøvd å kjøpe gården av mormor. Mens jentene sitter i kaffeslaberas med storbonden på kjøkkenet kommer mormor uventet hjem fra sykehuset.

KOMMENTAR:
Polka er en jordbærsort, men også navnet på en historie om en lille gård uden for Stavanger. Her bor Ina med sin mormor. Da mormoren får et hjertetilfælde i højsæsonen tilkalder hun sine to søstre fra Oslo. Søstrene er mest til at sælge, men mormor kommer tilbage og vil absolut ikke det. Derfor bliver søstrene sat til at plukke. Det bliver der nu ikke så meget af. Begge er mere optagede af drinks med jordbær og af henholdsvis en gammel flamme fra området og en litauisk plukker på nabogården. Det fører til en del konflikter mellem søstrene, mens jordbærerne begynder at rådne på marken. Men til sidst lykkes det dog at få plukket jordbærerne – og få de rigtige par sammensat.

TILSKUDD: 50 000,-


-----
SØKER:                                Fenris Film AS / Tore Buvarp
PROSJEKTETS TITTEL:         Flukten i Norge
SJANGER:                            Dokumentar
TOTALBUDSJETT:                 127 520,-
INNSTILLING:                        50 000,-
PRODUSENT:                       Tore Buvarp
PRODUKSJONSSELSKAP:    Fenris Film AS
MANUS:                                Yvonne Thomassen
REGI:                                    Yvonne Thomassen

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Filmen ” Flukten i Norge” er en personlig dokumentar som skildrer bestemors opplevelse av evakueringa av Finnmark i 1944. Jeg, Yvonne Thomassen, er regissør og Ruths barnebarn og vil være med bestemor på den strabasiøse ferden 64 år etter.

KOMMENTAR
Flugten i Norge er en dokumentarisk historie om en af de mange, som måtte flygte fra Nordnorge, da tyskerne brændte jorden af. Instruktøren Yvonne Thomassen er barnebarn af en af de mange kvinder, som måtte flygte med mand og små børn og som vendte tilbage til ingenting og måtte starte forfra. Der er lavet mange film og bøger om det overordnede i flugten, men ikke om den personlige historie. Det ønsker Yvonne at gøre nu, mens hendes bedstemor endnu kan fortælle historien. Bedstemoren har samtidig en bror, som valgte at gemme sig i huler i stedet for at flygte. Han er død for nogen år siden, men har efterladt et bånd, hvor han fortæller om flugten, om blive fanget af tyskerne, sidde i fangenskab og lykkes med at flygte til Sverige.

TILSKUDD: 50 000,-
----- 
 
SØKER:                                Film og Foto Design
PROSJEKTETS TITTEL:         Sweet is War
SJANGER:                            Langfilm
TOTALBUDSJETT:                 143 228,-
INNSTILLING:                         50 000,-  
PRODUKSJONSSELSKAP:    Film og Foto Design
MANUS:                                Helge Hundeide / Tore Rygh

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Stavanger 1940. Tre unge menn opplever å bli dratt inn i blodig kamp mot de tyske insvasjonsstyrkene, en bondesønnen fra Figgjo, den Norsk/Franske kunstneren og en Engelske spionen.
 
KOMMENTAR Sweet is War tager udgangspunkt i den virkelig historie om den tyske invasion i Stavangerområdet. Helge Hundeide har i forbindelse med manusworkshoppen arbejdet med stoffet og prøvet forskellige vinkler ind i det. Men som dokumentarist har det været svært at foretage springet helt ind i fiktionens verden. Helge Hundeide har samlet meget stof og mange historier og har fået en første struktur på historien, hvor den historiske Fredrik Brandt ikke længere er hovedpersonen, men en bikarakter, som nægter at overgive sig trods oberstens ordre.

TILSKUDD: 50 000,-
-----

SØKER:                           Gaute Aadnesen
PROSJEKTETS TITTEL:    U-995
SJANGER:                       TV Drama
TOTALBUDSJETT:             91 909,-
INNSTILLING:                    30 000,-
PRODUSENT:                   Gaute Aadnesen
MANUS:                           Stian Kristiansen / Gaute Hesthagen / Gaute Aadnesen
REGI:                               Stian Kristiansen / Gaute Hesthagen

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Tv- serien er en krimhistorie, med overnaturlige elementer. Vi starter under 2.verdenskrig, 60 år senere dør 3 laksefiskere. Det henger sammen med det som hendte i Berlin 5.mars 1945. Det blir en kamp mot mørkekrefter.

KOMMENTAR
U-995 er en krimiserie i 4 dele med overnaturlige elementer. Historien går tilbage til 2. verdenskrig, hvor en række kasser bliver løftet om bord på en båd en mørk nat. 60 år senere bliver 3 tyske laksefiskere fundet døde i en elv. En række mord er dermed begyndt. Men der sker også andre mystiske ting – nogen oldsager, som bestemt ikke høre hjemme i Stavanger og omvej findes.

INNSTILLING: 30 000,-
-----
SØKER:                           Vett Kje / Egil Jansen
PROSJEKTETS TITTEL:    Med ballene i egne hender
SJANGER:                       Langfilm
TOTALBUDSJETT:            65 000,-
INNSTILLING:                   50 000,-
MANUS:                          Eigil Jansen / Christian Eriksen


SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Barnefilm om golf.

KOMMENTAR
Med ballene i egne hender er en synopsis til en spillefilm for børn i alle aldre. Egbert bor i en garage, men bliver smidt ud, da den nye ejer selv skal bruge den. Da Egbert opdager, at den nye ejer spiller golf udfordrer han ham til den ultimative match, som skal give vinderen ret til garagen. Problemet er, at Egbert aldrig har spillet golf, mens den nye ejer er supergod til det. Heldigvis får Egbert hjælp af ejerens datter Bjørg.

TILSKUDD: 50 000,-
-----
SØKER:                              Sølvberget KF
PROSJEKTETS TITTEL:       Kapittelfilm 2008
SJANGER:                          Dokumentar
SØKT STØTTE:                   50 000,-
TOTALBUDSJETT:               200 000,-
PRODUKSJONSSELSKAP:  Sølvberget KF
MANUS:                              Diverse
 
SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Kapittel Film er et eget autonomt filmprogram med hovedvekt på internasjonal dokumentarfilm. Programmet skal både belyse og kommentere det øvrige festivalprogrammet.
 
KOMMENTAR:
Ansøgning om støtte til en dokumentarfestival sideløbende med litteraturfestivalen i Stavanger.
Her vises film som har tilknytning til litteraturfestivalens temaer. Denne gang en række film som handler om ytringsfrihed, mure mellem forskellige samfundsgrupper mv.

Det er en række interessante film, som præsenteres her. Og det vil sikkert kun være en fordel for litteraturfestivalen, at temaerne her ”kommenteres” på film.
 
 
UTVIKLINGSSTIPEND 
 
SØKER:                           Fredrik S. Hana
PROSJEKTETS TITTEL:    Utviklingsstipend
SJANGER:                       Annet
INNSTILLING:                    25 000,-
MANUS:                           Fredrik S. Hana

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Søknad om Utviklingsstipend

KOMMENTAR
Fredrik Hana er et av regionens nye, unge regi-talenter.  Han har de siste årene skrevet og regissert flere spennende kortfilmer.  Hana har allerede i ung alder jobbet tett med flere av regionens etablerte og profilerte filmskapere og har i ung alder vist en unik vilje til å utvikle seg.  Fredrik Hana er ikke bare et lovende talent, men viser med sin iver og arbeidsinnsats også vei for andre unge filmskapere. 

Med  utviklingsstipendet ønsker Filmkraft Rogaland å gi Fredrik Hana mulighet til å arbeide videre med egen kompetanse og prosjekter.

TILSKUDD: 25 000
 
 
PRODUKSJONSSØKNADER
 
SØKER:                               Medvindfilm
PROSJEKTETS TITTEL:         RDGEA
SJANGER:                            Animasjon
SØKT STØTTE:                     100 000,-
TOTALBUDSJETT:                 570 000,-PRODUSENT:                       Christian Bakke / Janne Mæle
PRODUKSJONSSELSKAP:    Medvindfilm
MANUS:                                Frida Eggum Michaelsen / Astrid Astrup
REGI:                                    Frida Eggum Michaelsen / Astrid Astrup

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Stop motion film for barn. En liten søt historie om Mie som prøver å lese, men det eneste som skjer er at origami figurer kommer ut av boken og flyr rundt i rommet.
 
KOMMENTAR 
En lille kortfilm om en lille pige, som ikke kan læse. Hun lykkes at få et enkelt ord rdgea til at blive til en origamidrage. Hun opsøger bedstemoren, som kan få mange dyr – kendte og ukendte ud af bogen. Til sidst bliver den lille pige igen træt og går i seng. Dragen leger på hendes dyne.

TILSKUDD: 100 000,-
----- 
 
SØKER:                                Frame Productions 
PROSJEKTETS TITTEL:         Kristoffer Joner Hos Lerøen
SJANGER:                            Flerkameraproduksjon TV
TOTALBUDSJETT:                 548 195,-
INNSTILLING:                        100 000.-
PRODUSENT:                       Knut Larsen / Filip Jose Høyland Dominguez
PRODUKSJONSSELSKAP:   Frame Productions DA
MANUS:                                Knut Larsen / Filip Jose Høyland Dominguez
REGI:                                    Knut Larsen

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Vi skal produsere et filmfaglig portrettintervju av Kristoffer Joner. Programmet blir en storslått flerkameraproduksjon fra AtlanticHall, en hyllest til "Århundrets skuespiller", under feiringen av Stavanger2008.

KOMMENTAR
Her søges om tilskud til en storslået flerkameraproduktion, hvor Kristoffer Joner står i centrum. Programmet skal dels være et portræt af skuespilleren, dels komme bag personen til en diskussion om skuespillerfaget, om arbejdsmetoder mv.

TILSKUDD:    100 000,-
-----

SØKER:                                lotheringtonMaskinen
PROSJEKTETS TITTEL:         Flyger
SJANGER:                            Kortfilm
SØKT STØTTE:                     200 000,-
TOTALBUDSJETT:                 100 000,-
INNSTILLING:                        100 000,-
PRODUSENT:                       Settem / Gurrik / Mæle / Bakke
PRODUKSJONSSELSKAP:    lotheringtonMaskinen / Medvinfilm
MANUS:                                Martin Loïc Lotherington
REGI:                                    Martin Loïc Lotherington

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
En einstøing har insekter som lidenskap. Den eneste kontakten han har med omverdenen er når han jobber som flyger… eller stalker tilfeldige kvinner.

KOMMENTAR
Martin Loïc Lotherington har skrevet manus til en kortfilm om en mand, som er mest optaget af insekter og kvinder. Manden er ensom og har store problemer med sociale kontakter. I slutningen bliver han ét med det han interesserer sig for – nemlig insekterne.

TILSKUDD:100 000,-
-----

SØKER:                               ARIEL FILM PRODUCTION / Melkevik
PROSJEKTETS TITTEL:        Den Døde Fotograf
SJANGER:                           TV Drama
TOTALBUDSJETT:                1 000 000,-
INNSTILLING:                        40 000,-
PRODUSENT:                       Kai Roger Melkevik / Frode Nygaard
PRODUKSJONSSELSKAP:   Ariel Film og Tv produksjon / TV Haugaland
MANUS:                               Kai Roger Melkevik / Ingvør Melkevik
REGI:                                   Sjalg Molvær / Bjørn Andre Widvey (ubekreftet)

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Krim serie for lokaltv i hele landet, 10 episoder på 22 min. Handler om en tv reporter som etter en ulykke vokner opp i Haugesund anno 1970. 9 år før han blir født.


KOMMENTAR
5 ud af 10 manus til en opfølger til tv-serien ”Den døde enke”. Her springer vi i tid og rum og mellem et ret stort antal personer. Handlingen udspiller sig dels i år 2008, dels i 1970. Bjørn Andre lever i virkeligheden i år 2008 og er først født i slutningen af 70´erne. Alligevel lykkes det ham at vende tilbage til 1970, hvor han involveres i forskellige affærer.

TILSKUDD: 40 000,-
-----

SØKER:                               Orvung Film AS
PROSJEKTETS TITTEL:        Skuddene på Karl Marthinsen
SJANGER:                           Dokumentar
TOTALBUDSJETT:                 2 052 335,-
INNSTILLING:                        300 000,-
PRODUSENT:                       Benedicte Maria Orvung
PRODUKSJONSSELSKAP:   Orvung Film AS
MANUS:                                Benedicte Maria Orvung
REGI:                                    Benedicte Maria Orvung

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Rett framfor meg, i min egen slekt, ligger en fortiet historie som berører et kjerneområde i norsk okkupasjonshistorie. En historisk montasjefilm med personlig fortellerstandpunkt.

KOMMENTAR
Skuddene på Karl Marthinsen er dels historien den norske chef for stapo og den norske nazisme på højeste plan. Dels historien om familiemæssige konsekvenser af valgene foretaget under krigen.

Instruktøren Benedicte Maria Orvung er selv i familie med Karl Marthinsen og samtidig med,  at vi følger Marthinsens historie fra indmeldelsen i det norske nazistparti til likvideringen af ham i 1945 følger vi også hendes arbejde med at finde materiale, forsøgene på at få oplysninger og forstå historien også i hendes eget familiemæssige perspektiv.

TILSKUDD: 300 000,-
-----

SØKER:                               Sydvest Film AS
PROSJEKTETS TITTEL:        Diyarbekir – Mitt Hjem
SJANGER:                           Dokumentar
TOTALBUDSJETT:                1 132 378,-
INNSTILLING:                        100 000,-
PRODUSENT:                       Geir Netland
PRODUKSJONSSELSKAP:   Sydvest Film AS
MANUS:                               Zaradasht Ahmed
REGI:                                   Zaradasht Ahmed

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Etter over 20 år i landflyktighet får endelig den legendarisk kurdiske musikeren Ciwan Haco lov til å opptre på kurdernes nasjonalfeiring i hjembyen Diyarbekir.

KOMMENTAR
Filmen handler om den kurdiske musiker Ciwan Haco, som efter 20 år i eksil vender tilbage til Kurdistan for at optræde ved en koncert for tre år siden, hvor der er forholdsvis fredeligt i Kurdistan. Med flugten for 23 år siden mistede Ciwan Haco også sit sprog, hvilket har haft betydning for hans sangtekster og for hans udtryksmuligheder. Samtidig er han i stand til at sætte ord på, hvilken betydning eksiltilværelsen har fået for ham. Han har boet i Tyskland og Norge og bor nu i Sverige med en islandsk kone og to børn og med den nuværende usikkerhed omkring Kurdistan sidder han igen med refleksionerne over, hvad der kommer til at ske, hvornår han kan komme tilbage etc. I og med, at Ciwan Haco er musiker spiller hans tekster og musik naturligvis også en vigtig rolle for filmen.

TILSKUDD: 100 000,-
------

SØKER:                               Piraya Film
PROSJEKTETS TITTEL:        Yodok Stories – Oscar nominering
SJANGER:                           Dokumentar
TOTALBUDSJETT:                648 000,-
INNSTILLING:                        50 000,-
PRODUSENT:                       Torstein Grude
PRODUKSJONSSELSKAP:   Piraya Film
MANUS:                               Torstein Grude
REGI:                                   Andzej Fidyk

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Søknad om lanseringsstøtte ifbm uttak til IDA DocuWeek - Oscarnominering.

KOMMENTAR
Piraya Film søger om støtte til promoveringen af filmen Yodok Stories om koncentrationslejrene i Nord Korea. Filmen er udtaget som en af 12 til at deltage i IDA International Documentary Associations screening. En screening, som er et vigtigt skridt for Oscar-nomineringen. 

TILSKUDD: 50 000,-
-----

SØKER:                                Sydvest Film AS
PROSJEKTETS TITTEL:         The Way It Will Always Be
SJANGER:                            Musikk-video
TOTALBUDSJETT:                 350 000,-
INNSTILLING:                         50 000,-
PRODUSENT:                        Geir Netland
PRODUKSJONSSELSKAP:    Sydvest Film AS
MANUS:                                Jørgen Tjemsland / Christer Knudsen
REGI:                                    Jørgen Tjemsland

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Et lite slitent sirkus slår leir under Jærhimmelen ute ved havet. Ei ung blek trapesjente kikker opp mot stjernehimmelen. Orkesteret starter å spille.
 
KOMMENTAR 
En musikvideo, hvor billedsiden udspiller sig i et lille nedslidt cirkus. Selve teksten handler om gerne at ville kunne alting, men erkende, at det kan man ikke og det behøver man heller ikke kunne.

TILSKUDD: 50 000,-
----- 
SØKER:                               f(x) produksjoner AS
PROSJEKTETS TITTEL:        Snøhulemannen
SJANGER:                           Dokumentar
TOTALBUDSJETT:                3 800 000,-
INNSTILLING:                        100 000,-
PRODUSENT:                       Fridjof Kjæreng / Lasse Greve Alsos
PRODUKSJONSSELSKAP:   f(x) produksjoner AS
MANUS:                               Fridjof Kjæreng
REGI:                                   Fridjof Kjæreng

SYNOPSIS/PROSJEKTETS ART (Beskrevet av søker):
Snøulemannen er en økologisk, filosofisk og humoristisk dokumentarfilm om et menneske som har valgt et ekstremt anderledes ikke-materialistisk liv i snøhuler i den ville norske fjellheimen. På en surrelalistisk og demonstrativ måte viser Hulemannen oss den alternative økologiske levemåten tatt ut i det ekstreme, gjennom 20 år Hulemannen er en eremitt som med sitt lange skjegg sittende i ei hule forkaster det sosiale kollektive verdiene vi alle setter høyt. Men dette skjer på en underholdende måte med svart humor og glimt i øyet i et totalt realisert liv..?

KOMMENTAR
Her søges støtte til færdiggørelsen af en dokumentar om en norsk udeligger, som har valgt at ligge ude i den norske fjellheimen. Sommer som vinter. Da hans mor døde valgte han at blive ude i fjellheimen i stedet for at overtage hendes bolig eller købe en ny for de penge den kunne indbringe. Sverre har været udeligger i 20 år – og har også været omkring blandt andet Australien og Christiania. Han lever så økologisk han kan og har visse ligheder med filosofferne, som valgte at bo i huler.

TILSKUDD: 100 000,-
 
kirstenogpresse sjurmfotograf
 
sjalgogkirsten sjalg
 
kirstenogjournalist melkevikogjournalist


Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}