Til Amandustalent

11.04.2011
Frederik Alexander Wik, 18 år, fra Skudesneshavn plukket ut til Amandustalent. Vi gratulerer!
fredrik alexander 707 x 398
fredrik alexander 707 x 398
Foto: privat
 
Etter rekordhøyt søkertall og nøye vurdering er Amandus Talent-deltakerne plukket ut. Iløpet av en uke skal de filmatisere 3 manus skrevet av profesjonelle mausforfattere, under veiledning av erfarne fagfolk fra norsk filmbransje.
 
På GRUPPE 3 - ”RESIRKULERING” finner vi Frederik Alexander Wik (18 år) fra Skudesneshavn.
 
Frederik startet med film for circa 3 år siden og har siden den gang vært innom en rekke ulike sjangere og roller innen filmskaping. Frederik har allerede laget dokumentarer så vel som musikkvideoer. Han foretrekker å filme, men er også glad i å jobbe med lyd, lys og redigering. 
 
Frederik er en observatør og tar ofte med seg kameraet hvor enn han er. Han filmer det som skjer rundt ham, enten det er på reise, når han skater eller bare for å dokumentere gode øyeblikk. 
 
Frederik sier selv han liker veldig godt å skape bilder med god dybde, farge, komposisjon og alt etter hvilke atmosfære eller øyeblikk som skal fanges. 
 
Første filmen Frederik laget vant han 1. premie i en lokal filmkonkurranse i Haugesund. Dette gav ham virkelig mersmak og siden da har han jobbet så mye med film som han over hodet har hatt tid til. Både på fritiden og i skolesammenheng.
 
Det var muligheten til å få jobbe med andre talentfulle filmskapere og den unike opplevelsen som fikk Frederik til å søke på Amandus Talent. Han vil gjerne bygge opp erfaring inne film for deretter å kunne utvikle seg til å en nyskapende filmskaper. Veien videre ønsker han å studere på filmskole eller arbeide i et filmteam. Å ha det gøy under prosessen samtidig som man lærer hvordan man gjør en story visualisert på en god måte er grunnleggende for Frederik.
 
Han ble anbefalt å søke Amandus Talent av en god venn og gjorde dermed et forsøk.
 
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}