The Perfect Jump

02.11.2010

 

"The Perfect Jump" er en behind-the-scenes film om produksjonen av reklamefilmen - "Come for the Job, Stay for the Lifestyle". Atle Dahl spiller hovedrollen som basehopper. Filmen er produsert av Filmavdelingen AS for "Greater Stavanger".

Mesteparten av "Come for the Job, Stay for the Lifestyle" ble "skutt" på Kjerag med sitt 1000 meter vertikale fall ned i Lysefjorden. Atle Dahl flyr i vingedrakt utover Lysefjorden og lander på en 30 meter lang luksus-yacht hvor festkledde mennesker venter med fyllte champagne-glass.
Hvert år gis det landingstillatelse i 4 dager for helikopter på Kjerag. Vi trengte helikopter for å fly basehopperene opp til Kjerag siden de måtte gjøre flere hopp, bla. luft-til-luft opptak. Vi brukte også helikopteret til å filme selve hoppet og yachten Atle landet på. På selve opptaksdagen lå Lysefjorden speilblank og sannsynligvis var det den fineste sommerdagen i 2010. 

Vi brukte HPX500, Panasonic HPX171 og et Canon 5D markII på båten. Et Panasonic HPX301 på Kjerag, Canon 7D i helikopteret og flereGoPRo på hopperene.

Her kan du se kort-dokumentaren:
http://www.vimeo.com/16318122

Her kan du se den ferdige reklamefilmen:
http://www.vimeo.com/14215498

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}