Team FK - noe for deg?

08.06.2010
Frister det å være frivillig for Filmkraft? Bli med i Team FK! Møte for "gamle" Team FK'ere og interesserte den 9. august.
haugesund2
haugesund2
Blide Team FK'ere på Filmfestivalen i Haugesund i fjor.
 
Vil du være med som frivillig medarbeider for Filmkraft? Bli med i Team FK! Vi trenger folk til å hjelpe oss med forskjellige typer oppgaver: i forbindelse med arrangementer, til å skrive/lage webinnslag for filmkraft.no og annet.
 
Dette er en flott måte å bli kjent med folk i bransjen på. Det er også muligheter til å få Filmkraftkortet og andre goder for dem som er aktive Team FK'ere. Dette kan være tilgang til kurs som ellers er forbeholdt en lukket gruppe deltakere eller redusert pris/gratis kurs på mer åpne kurs, men som vi har kursavgift på. Vi jobber hele tiden med å få til andre goder for våre trofaste Team FK'ere.
 
Uansett hva du har av bakgrunn og målsetninger - Team FK er en glimrende anledning for deg å nettverke med andre i filmbransjen.
 
Meld deg til Ingunn på sjoen@filmkraft.no 
 
Skrivende og filmlagende Team FK'ere kan ta kontakt med Linda May på kallestein@filmkraft.no 
 
Neste møte for "gamle" Team FK'ere og for deg som lurer på om dette kan være noe for deg, vil være i Filmkrafts lokaler 9. august kl 16 - 18.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}