Team FK - noe for deg?

21.03.2011
Interessert i å jobbe med film, har sterkt pågangsmot og engasjement – men mangler en fot inn til filmmiljøet? Da er kanskje Team FK noe for deg!
t-shirt1Er du interessert i å jobbe med film, har sterkt pågangsmot og engasjement – men mangler en fot inn til filmmiljøet?


Da er kanskje Team FK noe for deg!Hva er Team FK?

Team FK, eller Team Filmkraft, er et team som hjelper Filmkraft på diverse arrangementer. Teamet består av frivillige mennesker, som har et ønske om å jobbe med film. 


Pr. i dag har Team FK en stor rolle under Filmfestivalen i Haugesund, men vi ønsker også å kunne benytte medlemmene til å bidra når vi arrangerer seminarer, pressekonferanser, premierer, hjelpe til på kontoret, skrive og blogge på våre nettsider, ta bilder til nettsiden, og komme med innspill og tilbakemeldinger på hva som rører seg i bransjen.


Vi vil også kunne anbefale medlemmer vi stoler på, videre til bransjen som trenger assistenter til sine produksjoner.


Hvem kan være med i Team FK?

Det er ikke så viktig hvor mye du har jobbet med film tidligere, det viktigste er at du har et ønske om å jobbe med film i fremtiden. Du må ha stå på-vilje, engasjement og være selvstendig, samtidig som du må kunne samarbeide godt i et team. Du må også ha mulighet til å stille opp gratis.


Hvilke fordeler har man som medlem av Team FK?

Som aktivt medlem av Team FK får du mange fordeler.

Gratis deltagelse på filmkurs og seminarer

Gratis opphold og akkreditering til filmfestivalene du jobber på. Aktuelle festivaler kan være Filmfestivalen i Haugesund, KORT og Filmfokus. 

Gratis inngang på spesialvisninger på kino og andre arrangementer

Rabatt på teaterbilletter ved Rogaland Teater

T-skjorte

Å være medlem av Team FK gir også mange nye bekjentskap, og det er en bra måte å utvide nettverk, knytte kontakter, få erfaring og gode referanser. Dette kan være en inngang til filmmiljøet.


Det vil bli holdt samlinger 4 ganger i året, første tirsdag i februar, mai, august og november. I tillegg kan det bli satt opp ekstra møter før spesielle arrangementer. 

 

På møtene vil det være mulighet til å bli kjent med Filmkraft og de andre medlemmene av Team FK. Vi vil gå gjennom hva som skal arrangeres fremover, hvilke oppgaver det er snakk om, og kartlegge hvem som har mulighet til å stille.


Førstkommende samling er satt til tirsdag 3. mai, klokken 18:00, i Filmkrafts lokaler.


Send søknad og CV, hvor du forteller kort om deg selv og hvorfor du ønsker å være medlem av Team FK. til Sophie Schönfeldt Karlsen, på schonfeldt.karlsen@filmkraft.no

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}