Tøff start for Sundance-tur

20.01.2009
«Død snø»-gjengen hadde ikke engang tatt av fra Gardermoen før problemene dukket opp. I samarbeid med VGTV vil «Død snø»-crewet denne uken servere en daglig videoblogg på VG.no. Bloggen som har fått navnet «Galskap i vest», vil inneholde hverdagen sett med norske øyne fra den berømte filmfestivalen Sundance, hvor «Død snø» skal vises, skriver VG.
I første episode av føljetongen skal gjengen bestående av blant annet regissør Tommy Wirkola og skuespillerne Evy Kasseth Røsten, Jeppe Beck Laursen og Stig Frode Henriksen, reise fra Oslo Gardermoen til Amsterdam, en tur som fort blir litt lengre enn de planlagte to timene.

På grunn av en manglende del er flyet forsinket med 2,5 time og gruppa venter utålmodig på å ta av.

- Det blir jo kult hvis vi får en natt i Amsterdam, meddeler Jeppe Beck Laursen som prøver å se det positive i situasjonen hvis de ikke rekker neste fly over Atlanteren.

Samtidig har gjengen fått øye for en flyvert som både Jeppe og Stig Frode betegner som «veldig søt». Spesielt tannreguleringen får oppmerksomhet av skuespillerduoen.

Zombier på gata
På programmet under Sundance i Park City, Utah, skal «Dead snow» vises for festivalens deltakere, i tillegg til at den skal markedsføres på best mulig måte. To nazizombier skal vandre rundt i Park Citys gater og i tillegg skal et par norske utøvere vil være kledd i de samme kostymene under en snowboardkonkurranse i byen.

Regissør Tommy Wirkola skal spise lunsj med Robert Redford og eksekutiv produsent Harald Zwart vil også delta på festivalen sammen med «Død snø»-crewet.

Det er satt opp fire visninger av «Dead snow» under Sundance og alle forestillingene er utsolgt kunne TV2.no melde i forrige uke. «Død snø» hadde premiere i Norge 9. januar og ble i åpningshelgen sett av 40.000.
 
Les mer i VG
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}