Spesialpris på pass

04.08.2009
Skal du til Haugesund under Filmfestivalen? Da kan du få spesialpris på akkreditering via Filmkraft Rogaland hvis du bestiller før 7. august. Vi har også ledige plasser på båten som vil ligge til havn i Smeasundet under hele festivalen.
bilde093
bilde093
Skal du til Haugesund under Filmfestivalen? Da kan du få spesialpris på akkreditering via Filmkraft Rogaland hvis du bestiller før 7. august. Vi har også ledige plasser på båten som vil ligge til havn i Smeasundet under hele festivalen. 
 
Filmkraft har nå inngått avtale med Den norske Filmfestivalen, som finner sted i Haugesund 20.-27.08, om spesialpris på akkreditering for filmskapere fra Rogaland:

Spesialpris: 450,- + festivalens admin gebyr NOK 216,-
(Vanlig pris: 1070,- + festivalens admin gebyr NOK 216,-)
 
Dette tilbudet gjelder kun frem til fredag 7. august. 

For bestilling - send en epost til post@filmkraft.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

Passet gir adgang til alle filmvisninger i hovedprogrammet.
 
Overnatting
I år som de to forrige år vil Filmkraft Rogaland holde til på veteranbåten  MS Sandnes som har mulighet for overnatting. Båten vil ligge sentralt til i Smedasundet med kort vei til visningsstedene og vil bli et samlingssted for festivaldeltakere. Vi kommer til å ha en rekke arrangementer ombord, bla pressekonferanser, mottakelser, seminarer etc. Program presenteres nærmere festivalstart. 
 
 
Priser
350,- per seng i delt lugar, filmskapere fra Rogaland
390,- per seng i delt lugar, andre
650,- egen lugar,  filmskapere fra Rogaland
690,- egen lugar, andre
 
Bestill for hele uken og få en natt gratis.
 
+ 50,- i adm gebyr for hver bestilling.

Alle priser er inkl frokost ombord.
 
Booking
Send en e-post til post@filmkraft.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. med info om hvilken løsning en ønsker  (egen lugar eller seng i delt lugar), samt hvor mange netter du ønsker å bli. Skriv også inn om du er fra Rogaland eller ikke.

(NB! Vi har desverre ikke mulighet til å ta bestilling per telefon).
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}