Skuespiller workshop

02.07.2011

Teater 

Ønsker du å kick-starte karrieren som skuespiller?

9. august 2011 starter en 10 dagers intensiv skuespiller workshop i Stavanger. Workshop vil finne sted i Filmkraft og Rogaland teater sine lokaler.

Det er ønskelig med erfaring fra teater/film, men et brennende ønske om å bli skuespiller blir også tatt imot med åpne armer. 

Del 1: (9-12 aug.) skuespiller teknikk  (teori og øvelser)

Del 2 (13-18 aug.) rollefordeling, karakter arbeid og øving mot forestillingen «Det blå rommet»av David Hare.

Del 3: Fremføring av "Det blå rommet " på Kult.kafeen og Teatoriet med spørsmål/svar sesjon ovenfor publikum.

Det er mulig for nybegynnere å ta del 1, uten del 2 og 3. Og for mer erfarne skuespillere å delta på del 2 og 3, altså spille i stykket, uten å delta på kurset. Ta kontakt for mer info! 

Scene fra the blue room

Forestilling vil bli satt på kult.kafeen i stavanger den 18.aug, med mulighet for flere forestillinger. Det vil også bli fremvist på Teatoriet (Rogaland teater) sin lørdagskafè hvor skuespillere svarer på spørsmål fra publikum. Denne datoen blir satt når alle deltakere er på plass.

 

Søknadsfrist: 15.juli 2011. søk til: helene.stenhaug@gmail.com

 

INFO 

 

 "Det blå rommet" av David Hare.

 

Blått Rom er ti historier om kjærlighet og usikkerhet. Stykket er basert på Runddansen av Arthur Schnitzler fra 1896, som tar for seg en rekke karakterer i en lenke av seksuelle møter.

Vi møter ti personer som lever i en storby i dag, og som alle er på utkikk etter nærhet og intimitet uten å bli helt tilfredse med det de finner. Flere av karakterene ønsker seg meningsfylte forhold, men leter i ulike seksuelle relasjoner på samme tid og mister muligheten til å skape en ekte relasjon med noen av de andre karakterene. Allikevel er det ikke selve den seksuelle akten som er viktigst i stykket, men oppbyggingen før, og hva som har skjedd med karakterene i etterkant. Hvem er vi før og etter sex? Hvem er vi sammen med ulike mennesker? "Sammen med en´ person er vi en´ person. Og med en annen, er vi en annen." 

 

For info og påmelding: helene.stenhaug@gmail.com. merk med «skuespiller workshop, Stavanger». Fortell gjerne litt om deg selv, din motivasjon og erfaring.

Nettside er under konstruksjon, men sjekk ut vår facebook event

blueroom-pub1 

 Mvh, 

Helene Stenhaug

 
 
-  
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}