Skuespiller i magen?

26.10.2009
Casting Vest kommer 11.november til Stavanger for å rekruttere nye ansikter til film og foto-oppdrag.
casting vest
VESTLANDETS STØRSTE CASTINGBYRÅ REKRUTTERER I STAVANGER!
 
Casting Vest er et bergensbasert castingbyrå som blant annet har castet spillefilmene ”Vegas” og ”Skjult”. De har i tillegg bidratt med casting til spillefilmen om  Nokas-ranet og TV-serien ”Buzz Aldrin- hvor ble det av deg i alt mylderet?”
 
Nå ønsker castingbyrået å representere hele Vestlandet, og kommer i den anledning til Stavanger for å rekruttere nye ansikter. De søker skuespillere, amatørskuespillere, statister og modeller til spillefilm, reklamefilm og fotooppdrag. Det kreves ingen forkunnskaper for å stille til casting.
 
Innmelding i Casting Vests arkiver vil finne sted onsdag 11.11.09 fra klokken 10.00-19.00 i Pedersgate 110.
 
Casting Vest har i lengre tid opplevd stor pågang fra produksjonsselskaper over hele landet som ønsker skuespillere med Stavangerdialekt. Nå vil Casting Vest imøtekomme deres behov, og satser på å etablere en fast base i Stavanger som de vil følge opp.
 
For Casting Vest er det viktig å ha personlig kjennskap til alle sine registrerte. Daglig leder, Katrine Rasmussen, vil derfor stille i egen person for å møte alle kandidatene.
 
Hvis du ikke rekker å registrere deg når Casting Vest er på besøk i Stavanger, kan du ringe dem eller sende mail.
 
Tlf: 41185337/41185447
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}