Skeiv film til ungdommen

30.09.2008
Skeive Filmer har fått støtte fra Barne- og likestillingsdepartementet til å arrangere «Skeiv ungdomsfilm på turné». – Nå ser vi etter samarbeidspartnere i hele landet. Både skoler og organisasjoner kan ta kontakt og få besøk av «Skeiv ungdomsfilm på turné», sier leder i Skeive Filmer, Bård Ydén.
Skeive Filmer har siden 1990 presentert filmer i alle mulige skeive varianter, og deres årlige internasjonale filmfestival er et av de største og mest populære arrangementene under Skeive Dager i Oslo. Nå vil Skeive Filmer gjerne tilby skeiv film til ungdom i hele landet.

Med støtte fra Barne- og likestillingsdepartementet arrangerer Skeive Filmer i høst «Skeiv ungdomsfilm på turne».
– Vi har fått 50 000 kroner fra departementet, sier leder i Skeive Filmer, Bård Ydén, til Blikk Nett.
– Det er ikke så mange skeive filmer som settes opp på kino, og det finnes flere enn «Brokeback Mountain». Derfor arrangerer vi «Skeiv ungdomsfilm på turne������.

«Skeiv ungdomsfilm på turne» skal gå av stabelen i løpet av høsten, men reiseruten er ikke fastsatt.
– Vi er ute etter å finne folk rundt om i landet som kan tenke seg å samarbeide med oss, som gjerne er involverte i ungdomsorganisasjoner og skoler, sier Ydén og forteller at alle interesserte kan ta kontakt.
– Vi kan arrangere alt fra skolevisninger til å sette sammen kortfilmprogram. Så hvis noen vil ha en visning av skeiv ungdomsfilm der de bor, kan de ta kontakt med Skeive Filmer allerede nå.
 
Kilde: Blikk
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}