Skeiv film til ungdommen

30.09.2008
Skeive Filmer har fått støtte fra Barne- og likestillingsdepartementet til å arrangere «Skeiv ungdomsfilm på turné». – Nå ser vi etter samarbeidspartnere i hele landet. Både skoler og organisasjoner kan ta kontakt og få besøk av «Skeiv ungdomsfilm på turné», sier leder i Skeive Filmer, Bård Ydén.
Skeive Filmer har siden 1990 presentert filmer i alle mulige skeive varianter, og deres årlige internasjonale filmfestival er et av de største og mest populære arrangementene under Skeive Dager i Oslo. Nå vil Skeive Filmer gjerne tilby skeiv film til ungdom i hele landet.

Med støtte fra Barne- og likestillingsdepartementet arrangerer Skeive Filmer i høst «Skeiv ungdomsfilm på turne».
– Vi har fått 50 000 kroner fra departementet, sier leder i Skeive Filmer, Bård Ydén, til Blikk Nett.
– Det er ikke så mange skeive filmer som settes opp på kino, og det finnes flere enn «Brokeback Mountain». Derfor arrangerer vi «Skeiv ungdomsfilm på turne������.

«Skeiv ungdomsfilm på turne» skal gå av stabelen i løpet av høsten, men reiseruten er ikke fastsatt.
– Vi er ute etter å finne folk rundt om i landet som kan tenke seg å samarbeide med oss, som gjerne er involverte i ungdomsorganisasjoner og skoler, sier Ydén og forteller at alle interesserte kan ta kontakt.
– Vi kan arrangere alt fra skolevisninger til å sette sammen kortfilmprogram. Så hvis noen vil ha en visning av skeiv ungdomsfilm der de bor, kan de ta kontakt med Skeive Filmer allerede nå.
 
Kilde: Blikk
{{teaser1:html}}
 
{{teaser2:html}}
{{teaser3:html}}
{{teaser4:html}}
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}