Siw Angell-Olsen

21.01.2009
Svarer på fem korte spørsmål.
siwangellolsen
siwangellolsen 
 
Fakta
Navn: Siw Angell-Olsen
Alder: 1965 - Jomfru*
Bosted: Sandnes
Yrke: Frilans Filmarbeider, Innspillingsleder, Location Manager og Koordinator.
 
Hvordan har du det nå? 
Litt kjekt og litt drid. Har akkurat vært innom filmfestivalen i Tromsø. Kjekt og vakkert. Drid fordi jeg akkurat fikk nei fra Motlys, vil jo så gjerne være innspillingsleder på Buzz Aldrin. Kjekt fordi jeg for tiden jobber hos, for og med Filmkraft.

Hva gjør du for tiden?  
Jeg jobber som sagt for Filmkraft. Så skriver jeg litt, kanskje det blir en liten film en gang...ble jo inspirert i Tromsø hvor de la vekt på hvor viktig det var å få med flere kvinner inn i Filmverden. Ja, de ville til og med hjelpe til med barnepass - noe jeg forsåvidt ikke tror før jeg ....ja you know.

Hvilke planer har du fremover? 
Forgifte alle innspillingsledere i landet slik at Motlys  ikke har noe valg... Ja så skal jeg på Cementen lørdag ; Skambankt konsert - sjekk ut: skambankt
 
Hva så du sist på kino?
Jernanger - fine film. Løp og se !
 
Hva er favorittfilmen din?
oi - mange - heilt itte humør. Akkurat nå er jeg hekta på Six Feet Under.... Og for ikke så altfor lenge siden så jeg Into the Wild av Sean Penn - den kan jeg sterkt anbefale. Filmen Frida av Julie Taymor er vakker og kan sees mange ganger. Elsker filmen Hair. Ja så er jeg glad i dokumentarer og kan glatt anbefale; "Blod og ære"

 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}