Siv Mary Espedal

01.03.2011
Siv Mary Espedal,Sponsormanager i Filmkraft, svarer på våre fem spørsmål.
siv mary2
siv mary2
 
Navn:  Siv Mary Espedal
Alder: 27 år
Bosted: Bryne
Yrke: Sponsormanager i Filmkraft
 
Hvordan har du det nå? 
Helt ok! Gleder meg over at det lysner ute og ser frem mot en hektisk, men meget spennende vår og sommer.
 
Hva gjør du for tiden? 
Er for tiden innleid hos Filmkraft hvor jeg jobber med etableringen av et meget spennende samarbeidsprosjekt. Vi er ennå i startfasen, men det handler primært om å involvere næringslivet i regionen i det vi holder på med, og å dra nytte av hverandres ressurser og kompetanse i form av et samarbeidsprogram. Dette trenger vi for å fortsette den gode utviklingen som for tiden er i norsk film og i den regionale filmsatsningen. 
 
Hvilke planer har du fremover?
Min kortsiktige plan er først og fremst å få i gang dette prosjektet i Filmkraft. Samtidig kan det godt være at det også blir min plan og mitt mål på lang sikt. Det som er så spennende med dette, er at man nødvendigvis ikke vet målet, det går seg til litt underveis og nye muligheter dukker opp underveis. Det handler om å skape våre egne muligheter og gripe dem. Ellers går jeg med en liten ambisjon om en jobb som produsent i fremtiden. Jeg har jobbet litt som prosjektleder på mindre produksjoner og jeg trives med å være den som holder i prosjektene. 
 
Hva så du sist på kino? 
Sist jeg var på kino, så jeg en norsk film, nemlig "Jeg reiser alene". Dette er en utrolig flott film, med et unikum av en ungt skuespillertalent ved navn Amina Eleonora Bergrem. Samspillet mellom henne og Rolf Kristian Larsen er vakkert, men hun alene gjør det verdt å sette av 94 min til denne fortellingen. Jeg anbefaler den til alle!
 
Hva er favorittfilmen din? 
Dette er nærmest umulig å svare på, men skal jeg nevne én av favorittene, blir det denne gang "Public Enemies".  Jeg liker det meste med denne filmen, karakterene, replikkene, kostymene, musikken og handlingen selv om den er basert på en sann historie. Ellers er jeg veldig fan av Ethan og Joel Coen og Quentin Tarantino.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}