Seminar med Dvoted

12.04.2010
Påminnelser: Den 25. mai kommer Maida Hals, den norske redaktøren for nettstedet Dvoted til Filmkraft. Påmelding innen 7. mai.
dvoted-logo
dvoted-logo
 
Den 25. mai kommer Maida Hals, den norske redaktøren for nettstedet Dvoted til oss på besøk. 
 
Dvoted er et ressursikt nettsted for unge filmskapere i norden og baktrunnen til Maidas besøk er at hun ønsker å informere om de mange mulighetene som ligger på denne sida. Maida vil presentere nettstedet i samarbeid med en lokal filmskaper, som på forhånd har sett et utvalg filmer laget av unge filmskapere. Sammen vil de vise hvordan deltakerne kan gi konstruktiv og inspirerende tilbakemelding til elever og barn/ungdom når de lager film.  
 
 
Tidspunkt: 25. mai. Heldag (tilsvarende en skoledag)
 
Sted: Filmkrafts kontorlokaler, Våland (Peder Klowsgt 37, Bygg I)
 
Målgruppe: Mest passende for lærere (hovedsaklig for aldersgruppen 15-23 år), ansatte ved medieverksteder, fritidsklubber etc. Seminaret er imidlertid åpent for alle interesserte.  
 
Kursholdere: Maida Hals, norsk redaktør for nettstedet www.dvoted.net
 
Påmeldingsfrist: 7. mai. E-post med navn og informasjon om den institusjonen en representerer sendes til sjoen@filmkraft.no
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}