Samproduksjonsforum

11.04.2011
Kan en samproduksjon med Polen være aktuelt en gang i fremtiden? Da kan du søke på et samproduksjonsforum i Polen i sommer.
essential killing
essential killing
Foto: Essential Killing (2010), Regi: Jerzy Skolimowski
 

Samproduksjonsforum i Polen

 
I juli arrangeres ERA New Horizons International Film Festival i Wroclaw i Polen, med Norge som fokus-land. Der blir det også et eget samproduksjonsforum for norsk-polske prosjekter.
 
Festivalen ERA New Horizons går av stabelen i Wroclaw, Polen, fra 21.-31. juli 2011. Årets festival har fokus på Norge og norsk kultur gjennom en programdel de kaller ”Norway Expanded”. Der settes søkelys på ny norsk film, musikk og kunst. Videre avholdes en rekke arrangementer rettet mot norsk og polsk filmbransje, deriblant et samproduksjonsseminar og et 3-4 dagers verksted for unge profesjonelle filmskapere, kalt New Horizons Studio.
 
Dersom et norsk produksjonsselskap har et prosjekt der samproduksjon med Polen er aktuelt eller kunne tenke seg å ha et slikt prosjekt i fremtiden, kan de søke om å få delta på dette samproduksjonsforumet. Forumet foregår fra 26.-28. juli, med hjemreise 29. juli. 
 
Festivalen dekker reise og opphold for inntil 16 produsenter fra Norge for deltakelse på forumet. Produsenter som ikke blir utvalgt til å få dekket reise og opphold er uansett velkomne til å delta på forumet for egen regning. 
 
Søknad om deltagelse skjer via festivalens nettsider. Søknadsskjema er nå lagt ut på: http://www.enh.pl/zgloszenieNaForum.do.  
 
NB: Søknadsfrist er 15. april. 
 
For spørsmål, kontakt Jan Naszewski, New Horizons: Jan@snh.org.pl eller Torleif Hauge, NFI: torleif.hauge@nfi.no
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}