Reklamefilm fra Haugesund

05.05.2010

Så var vår første riksreklame filmet. Tirsdag 4. mai var en strålende gjeng samlet for å feste vår første rikskampanje til film.

Vi har som pri 1 å benytte folk fra regionen i våre produksjoner, og det fungerte utmerket også denne gang. Med tre ulike locations i Haugesund gjorde vi opptak til to humoristiske reklamefilmer for et lokalt selskap som nå i første omgang satser nasjonalt, og senere også utenfor landets grenser.

Med på opptakene var vi så heldige å få med oss stavangermann Trond Høines på foto (Mannen som elsket Yngve, Landeplage, Monstertorsdag mm.), Stanley Skeie på lys, Andrea Røsaker (Stavanger) i kvinnelig hovedrolle og Håkon Karoliussen (Karmøy) i den mannlige hovedrollen.

Vi i Hatteland Solutions står for manus, musikk, regi, produksjonsledelse og ferdigstilling av filmene som i første omgang skal på TV Norge allerede i slutten av Mai.  

Bilder fra produksjonen her:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=6142438&l=eeadbb5abb&id=753605870

http://www.facebook.com/photo.php?pid=6142438&l=eeadbb5abb&id=753605870 

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}