Rabatter for bransjen

02.03.2011
Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival går av stabelen 4.- 10. april 2011. Festivalen inviterer filmbransjen til rabattert pris.
kosmoramatopp2011 liten

kosmoramatopp2011


Velkommen til Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival! 

Kosmorama er en veletablert festival som har tatt mål av seg til å være en annerledes filmfestival, og er freidig nok fundert på forestillingen om at få ting er så smittsomme som entusiasme og livsglede. Kort sagt – har vi det artig selv, vil alle andre få det like morsomt.


Kosmorama har gleden av å invitere den norske filmbransjen til å delta på festivalen for rabattert pris.

Industryakkreditering NOK 650,- (ordinær pris NOK 950,-)

Kanonprisen NOK 150,- (ordinær pris NOK 350,-)


Festivalen åpner mandag 4. april med Kosmoramas forrykende prisshow! Kanonprisen er filmbransjens egen bransjepris, hvor fagforbundene kårer de beste av de beste. I et show fullt av overraskelser deler vi ut til sammen tolv priser.


Mester på besøk

Vi er veldig stolte av å presentere stjerneregissør Alexander Payne som årets æresgjest. Alexander Payne er blitt kalt en av de mest unike filmskaperne vi har i dag. Filmene hans er kjent for sin mørke humor og satiriske skildringer av det moderne amerikanske samfunnet. Han fokuserer på historiefortelling og mellommenneskelige forhold, isteden for dyre spesialeffekter og skuespillere fra A- listen.

Alexander Payne vil være i Trondheim under hele festivalen og i tillegg til et retrospektiv av hans filmer, vil det være mulig å lære mer om han i et Mestermøte ledet av Gunnar Rehlin.


Family Style Dinner

Family Style Dining handler om å søke tilbake til det tradisjonelle, trygge og tette fellesskapet i familien, der selve middagen var den viktigste sosiale begivenheten. For oss nordmenn har dette viktige ritualet gradvis forvunnet. Nettopp derfor legger vi kanskje ekstra godt merke til den greske eller italienske storfamilien som i høylytt og ekstravagant livsnyteri, benker seg rundt et bugnende langbord med et mangfold av retter. I vårt stille sinn lengter nok mange av oss etter å oppleve den samme gleden og fellesskapsfølelsen. Derfor skal "grytene" våre også på bordet!


Kosmorama vil gjerne gi deg muligheten til å delta på en hyggelig, sosial og intim middag på Rica Nidelven. Vi dekker opp på rundbord, og som i en hver storfamilie holdes grytene velfylte uten at noen trenger å løfte en finger. Her har dere direkte tilgang til matrettene og forsyner dere selv uten å forlate bordet.

Dato: Onsdag 6. April.

Pris: NOK 620,-


Bestilling av hotellrom på Rica Nidelven kan gjøres via påmeldingsskjemaet. Vi gjør oppmerksom på at rommet ikke er bekreftet før hotellet har tatt kontakt og fått registrert et kredittkort. Eventuelle kredittkortopplysninger gitt på våre nettsider vil ikke bli videreformidlet hotellet.


Enkeltrom inkl. frokost fra 1395,-

Dobbeltrom inkl. frokost fra 1595,-


Påmelding:

http://kosmorama.no/2011/no/pamelding/bransjetilbud.html


NB! Tilbudet er gyldig til og med 27. mars 2011.

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}