Produksjonsledelse

22.09.2010
Bachelor-program i produksjonsledelse i Bergen blir kanskje satt i gang i Bergen allerede i høst, dersom det er nok påmelding. Interesserte må melde seg innen fredag 24.september.
logobeta 2
logobeta
 
For første gang skal BI arrangere et bachelor-program i produksjonsledelse i Bergen. 
 
Årets første samling blir 10 - 12. november, og i prinsippet er det løpende påmelding frem til da. MEN i løpet av neste uke, altså før fredag 24. september, vil skolen avgjøre om interessen for kurset virker tilstrekkelig stor for å gjennomføre i Bergen, eller om de vil tilby deltakerne herfra kursplass i Oslo. Derfor oppfordrer vi alle interessenter om snarest å gi en uforpliktende beskjed til BIs Lasse Sætre på e-post lasse.satre@bi.no eller tlf. 98251616.
 
Mer info om kurset på BIs hjemmeside.
 
Deltakerpris er 39 500 kr. Omlag halvparten av deltakerne på fjorårets kurs i Oslo fikk studiet dekket av arbeidsgiver. Det finnes mulighet for Lånekasse-finansiering. (Programmet er NOKUT-godkjent og tilsvarer minimum antall studiepoeng for et studieår. S�� den enkeltes personlige økonomi vil avgjøre muligheten for eventuelt lån og stipend.)
 
 
Fornøyd kursdeltar
Kurset gikk i Oslo i fjor, der deltok blant andre Line Iversen, og hun var meget godt fornøyd. Line avslutter sin evaluering av kurset (på vegne av Filmforbundet og BI) med følgende:
 
"Det er et stort behov for å gi folk mer formalisert kompetanse innenfor disse feltene, og kunnskap om lederrollen og økonomistyring. Programmet har det gitt meg en klart bedre forståelse av produksjonslederrollen!"
 
Line kan også kontaktes av interessenter for ytterligere referanse og info om programmet: line@alligator.no / 944 96 984.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}