Pris til MSEY

12.08.2009
Stian Kristiansens debutspillefilm Mannen som elsket Yngve fikk søndag 19. juli hovedprisen ved filmfestivalen Outfest 2009 i Los Angeles
flow6
mseyjarlekonsert

Stian Kristiansens debutspillefilm Mannen som elsket Yngve fikk søndag 19. juli hovedprisen ved filmfestivalen Outfest 2009 i Los Angeles. Prisen "Grand Jury Prize for Outstanding International Feature" deles ut av en internasjonal jury bestående av filmskapere, skuespillere og festivalledere. Prisen har skapt ny internasjonal interesse for Mannen som elsket Yngve, og en rekke festivaler og distributører har meldt sin interesse. Internasjonale priser er ikke bare en ærefull utmerkelse, men bidrar også til fornyet interesse og markedsføring av filmer i det internasjonale markedet og sikrer filmene et langt liv. Dette er den niende internasjonale prisen til Mannen som elsket Yngve. Filmen hadde norsk premiere i februar 2008.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}