Pris til Jernanger

20.01.2009
Tross variert mottakelse blant kritikerne, elsker publikum tilsynelatende filmen. Nå har «Jernanger» vunnet 250 000 kroner i markedsføringsstøtte.
jernangers
jernangerkomp
 
 - Vi er utrolig glade for at publikum stemte fram «Jernanger» som favorittfilm, sier en sliten, men lykkelig produsent, Maria Ekerhovd i en pressemelding i dag. Prisen ble delt ut i Tromsø sent lørdag kveld.

Treffer hjertet
- «Jernanger» er en film som treffer publikum rett i hjertet, det har vi fått bekreftet i flere dager nå, fortsetter produsent Ekerhovd.

Publikumsprisen gir «Jernanger» også mer håndfast utbytte enn heder og ære: 250 000 kroner i markedsføringsstøtte kan komme godt med i tiden framover.

- At filmen skulle vinne publikumsprisen, det hadde vi vel ikke helt våget å håpe på, sier Ekerhovd.

Gjev pris
«Jernanger» var åpningsfilm på filmfestivalen i Tromsø, og har vært den mest besøkte filmen gjennom helga.

TIFF er først og fremst en publikumsfestival, og publikumsprisen er derfor en av de gjeveste prisene på festivalen, heter det seg på filmfestivalens hjemmesider.

Det rapporteres også at regissør Pål Jackman og hovedrolleinnehaver Bjørn Sundquist har gjort furore med sitt gitarshow i Tromsø, med sin utvidete versjon av Jackmans band Wunderkammer. 
 
Kilde: Stavanger Aftenbladhttp://www.youtube.com/watch?v=rb8O7YXx9s0

 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}