Pris til Ekornet

22.10.2008
"Ekornet" vant Norsk kortfilmkonkurranse under BIFF.
ekornetstort
ekornetstort

Den stavangerbaserte filmskaperen Stian Einar Forgaard fikk prisen for beste kortfilm under BIFF med sin film EKORNET. Stian har selv skrevet manus og regissert og filmen er produsert av Alligator Film i Bergen.

Juryen bestod av: Nils Olav Sæverås, filmkritiker, Bergensavisen; Eirik Alver, filmkritiker, Dagbladet ogIngrid Dokka, Filmkonsulent, Norsk filminstitutt.

Juryens begrunnelse
"Prisen for beste kortfilm går til en film som tør å appellere til hjertet. En film med et presist og gjennomarbeidet billedspråk, som varsler et nytt fortellertalent i regissør Stian Einar Forgaard.

Juryen legger også merke til utmerket instruksjon i den sentrale barnerollen, og en symbolbruk som er tydelig uten å bli overtydelig. Prisen for beste kortfilm går til EKORNET.

9 filmer ble valgt ut til å konkurrere om prisen for beste norske kortfilm. Vinnerfilmen tildeles en pris på kr. 25.000, som går til regissøren. Vinnerfilmen sikres også utgivelse på DVD gjennom Film & Kinos S-film-ordning.

Se: BIFF
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}