Pitchekonkurranse

19.11.2009
Kosmorama inviterer til pitchekonkurranse med kr 100.000 i utviklingsstøtte som pris.
kosmorama logo
kosmorama bilde
Erlend Loe, Karin Julsrud og Harry Guttormsen er med i årets jury.

Kosmorama inviterer til pitchekonkurranse


Påmelding pågår
I samarbeid med Erlend Loe inviterer vi deg til å sende inn din beste filmidé. Forfatterne bak de beste ideene får anledning til å pitche sin film foran en fagjury og et entusiastisk publikum i Trondheim under Kosmorama 2010. I 2006 vant Thomas Nordseth-Tiller med pitchen til det som skulle bli Max Manus. Pitchekonkurransen 2010 er din sjanse til å begynne ditt eget filmeventyr!
 
Vinneren mottar kr. 100.000 i utviklingsstøtte.
 
Retningslinjer for konkurransen
Pitchen skal være maks 1 A4-side (Times new roman, 12pt) og omhandle en filmidé med spillefilms lengde. Pitchen skal sendes inn via skjema på www.kosmorama.no. Bidrag sendt inn i andre former (epost, post, fax, o.l.) vil ikke bli vurdert.
 
Innsendte bidrag vil bli vurdert av én av jurymedlemmene, som så velger ut de deltakerne som blir invitert til å delta under Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival.
 
Inviterte deltakere vil få beskjed senest tre uker før festivalen. Det gis ikke støtte til reise, men deltakerne får dekket én natt på hotell, samt akkreditering til selve festivalen, inkludert prisutdelingen.
 
Presentasjonen av pitchen skal gjøres av manusforfatter foran en jury på minst tre kvalifiserte jurymedlemmer. Juryen består av Harry Guttormsen, Karin Julsrud og Erlend Loe.
 
Juryen vil få utlevert innsendte synopsis på forhånd.
 
Hver deltaker får 7,5 minutter på å fremføre sin pitch. Deretter vil juryen få 7,5 minutter på å spørre ut og kommentere ideen. 
 
Det er anledning til å bruke tekniske hjelpemidler. Slikt må meldes inn og testes på forhånd. Kosmorama tar ingen ansvar for tekniske hjelpemidler som ikke fungerer.
 
Deltakerne vil på forhånd få utdelt tidspunkt for sin pitch.
 
Selve pitchekonkurransen er åpen for publikum.
 
 
Meld deg på her: PÅMELDINGSSKJEMA
 
PÅMELDINGSFRISTEN ER 15. JANUAR!
 
For mer informasjon: www.kosmorama.no
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}