Pitchekonkurranse

11.01.2011
Kosmorama internasjonale filmfestival inviterer deg til å sende inn din beste filmidé. Vinneren får kr 100.000.
kosmoramatopp2011 liten
kosmoramatopp2011
 
Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival inviterer deg til å sende inn din beste filmidé. Forfatterne bak de beste ideene får anledning til å pitche sin film foran en fagjury og et entusiastisk publikum i Trondheim under Kosmorama 2011. 
 
I 2006 vant Thomas Nordseth-Tiller med pitchen til det som skulle bli Max Manus. Pitchekonkurransen 2011 er din sjanse til å begynne ditt eget filmeventyr! Vinneren mottar kr. 100.000 i utviklingsstøtte. 
                                                                                                                  
Regler
1.  Pitchen skal være maks 1 A4-side (Times new roman, 12pt) og omhandle en filmidé med spillefilms lengde. Pitchen skal sendes inn via skjema påwww.kosmorama.no. Bidrag sendt inn i andre former (epost, post, fax, o.l.) vil ikke bli vurdert.
 
2. Innsendte bidrag vil bli vurdert av én av jurymedlemmene som så velger ut de deltakerene som blir invitert til å delta under Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival.
 
3. Inviterte deltakere vil få beskjed senest tre uker før festivalen. Det gis ikke støtte til reise, men deltakerne får dekket én natt på hotell, samt bli akkreditert til selve festivalen, inkludert prisutdelingen.
 
4. Presentasjonen av pitchen skal gjøres av manusforfatter foran en jury på minst tre kvalifiserte jurymedlemmer. Jurymedlemmene offentliggjøres minst tre uker før festivalstart.
 
5. Juryen vil få utlevert innsendte synopsis på forhånd.
 
6. Hver deltaker får 7,5 minutter på å fremføre sin pitch. Deretter vil juryen få 7,5 minutter på å spørre ut og kommentere ideen.
 
7. Det er anledning til å bruke tekniske hjelpemidler. Slikt må meldes inn og testes på forhånd. Kosmorama tar ingen ansvar for tekniske hjelpemidler som ikke fungerer.
 
8. Deltakerne vil på forhånd få utdelt tidspunkt for sin pitch.
 
9. Selve pitchekonkurransen er åpen for publikum.
 
Fristen for påmelding er 1. februar 2011
 
 
Påmeldingsskjema finner du her: http://kosmorama.no/2011/no/pamelding/Filmpitch
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}