På Blått Lerret

20.07.2009
Regissør Arild Ommundsen er tilbake med en tredje film fra Stavanger, der finansmiljøet i oljebyen står i fokus. Se intervju med Rottenetter-regissør Ommundsen, fotograf Trond Tønder og skuespiller Christian Rubeck på Blått Lerret her!
rottenetter2bredd145168e
rottenetter2bredd145168e Oljedramaet Rottenetter er blitt beskrevet av produsentene i Paradox som en krysning av Wallstreet og Gudfaren. Inspirasjonen til filmen kom etter en fuktig (lettøl) kveld på byen i Stavanger, forteller regissør Arild Østin Ommundsen:

- Vi møtte en skikkelig rik mann. Også ble det øl, og mer øl. Så ble det strippeklubb, enda mer strippeklubb. Og strippeklubb etter stengetid. Han rike mannen brukte hundre tusener av kroner på champagne til oss. Dagen etter våknet jeg i bakrus, med en lapp i lomma der det stod et telefonnummer og "Natacha". Det var traumatisk! Etter en samtale med en annen ganske rik mann to uker etterpå, tenkte jeg at det skjer jo ting i Stavanger også!
 
Les hele artikkelen i Rushprint
 
Se regissør Arild Omnundsen og fotograf Trond Tønder i samtale med Rushprint redaktør Kjetil Lismoen her
 
Se regissør Arild Omnundsen og skuespiller Christian Rubeck i samtale med Rushprint redaktør Kjetil Lismoen her
 

 
  
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}