Ny kinosjef

11.05.2009
Marit Sætre er ansatt som kinosjef i Haugesund med tiltredelse 1. august. Fra samme dag går nåværende kinosjef Grethe Grinde over i halv stilling som programsjef ved Edda kino.
marit setre
marit setre

Det kom 30 søkere til stillingen – mange svært godt kvalifiserte. Etter en omfattende ansettelsesprosess, falt valget på Marit Sætre som i dag er informasjonsrådgiver i Norsk filminstitutt i Oslo.

Marit Sætre er 32 år gammel og kommer opprinnelig fra Haugesund. Hun er utdannet Cand. mag. i film- og medievitenskap ved Universitet i Oslo og har en mastergrad i kultur, kommunikasjon og mediestudier fra Universitetet i Natal, Sør Afrika. Sætre har også studert prosjektledelse ved Handelshøgskolen BI.

Marit Sætre har jobbet som journalist i flere medier og deltatt i utviklingen av prosjekter innen nye medier, blant annet i Dagbladet.no. Hun har vært prosjektmedarbeider ved Durban Internasjonale Film Festival, rådgiver i Statens filmtilsyn og informasjonssjef og medlem av ledergruppen i Norsk filmfond. Der jobbet hun i fire år før hun gikk over i stillingen som informasjonsrådgiver i Norsk filminstitutt etter en omorganisering av virksomhetene i fjor.

- Marit Sætre har en solid og relevant utdanning, god og variert yrkeserfaring og er godt skikket til å bekle stillingen som kinosjef ved Edda kino og som sentral medarbeider i Den norske filmfestivalen, sier Kultursjef i Haugesund og Festivaldirektør for Den norske filmfestivalen Gunnar Johan Løvvik i en pressemelding.
  
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}