NY FILMKONSULENT

03.10.2013
Sigve Endresen ansatt som filmkonsulent
sigve
Sigve Endresen ny filmkonsulent i Filmkraft Rogaland

Sigve Endresen (59) er ansatt som ny filmkonsulent i Filmkraft Rogaland med ansvar for kortfilm, dokumentar og bransjefremmende tiltak. Han vil formelt starte 1. januar 2014 i en 60% stilling, men vil allerede nå forestå den kunstneriske vurderingen av søknader innlevert i forbindelse med søknadsfrist den 1. oktober 2013. Med Sigve Endresen som filmkonsulent i den sterkeste filmregionen utenfor Oslo er Filmkraft enda bedre rustet til å sette dagsorden i forhold til næringens behov og utfordringer.

Sigve Endresen har bred erfaring fra filmbransjen på høyt nivå gjennom mange år. CVén viser at han forstår seg på gode historier fra manus til ferdig film. Som regissør har han vunnet flere priser, både for kortfilmer og dokumentarer. I tillegg har han svært god kjennskap til det øvrige virkemiddelapparatet og filmpolitiske prosessene i Norge.


Last ned pressemeldingen
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}