Ny filmklubb

21.01.2011
Yvonne Thomassen viser sin film "Det lille store hjertet" på oppstartskvelden på KinoKinos nye filmklubb 2. februar.
yvonne liten
logo-kinokino3
 
KINOKINO STARTER FILMKLUBB
 
Oppstartmøte : Onsdag 2. februar klokken 19:30
 
 
KINOKINO vil starte filmklubb for filmelskere og filminteresserte. En arena for diskusjon og kunnskap om film og filmproduksjon. KINOKINOs filmklubb vil også kunne tilby kurs i vår Medialab for dere som er interessert i å lage film selv.
 
Filmklubber er demokratiske foreninger, og vi vil denne kvelden gjøre valg av filmklubbens styre og ha idèmyldring for aktiviteter og filmvisninger for våren 2011.
 
 
yvonneFilmer på oppstartskvelden
Yvonne Thomassen kommer og viser sin kortfilm : "Det lille store hjertet" som ble vist under kortfilmfestivalen KORT. Hun vil også snakke litt om filmen og det blir mulighet å stille spørsmål.
 
"Pinnsvinets Hemmelighet" fra 2009 (Regi: Mona Achache) vil også bli vist. Filmen er fritt basert på bestselgerromanen "Pinnsvinets eleganse" av Muriel Barbery. "PINNSVINETS HEMMELIGHET" (Originaltittel: Le Herisson) er et varmt og vakkert drama om den intelligente unge jenten Paloma og portnersken Madame Michel. Gjennom Palomas øyne brettes en verden av små hemmeligheter ut - en verden av litterære referanser og perfekte gjemmesteder. 
 
 
Medlemskap
Pris for medlemskap : 50 kr pr. år inkluderer første visning. Pris pr. billett ellers : 70/50 - (50,- for Honnør/student)
 
For mer informasjon se KinoKinos hjemmesider HER.
 
det lille store
Foto fra "Det lille store hjertet", regi: Yvonne Thomassen
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}