Nirvana i Niedersachsen

26.04.2010

Spørsmålet er: Opplevde jeg noe som kvalifiserer som STORY på story-seminar? 

 

Jeg lar dere dømme:

 

Det hele begynte i Niedersachsen. Vi hadde kjørt askefastbussen i litt over 10 timer. 35 passasjerer var trette, støle og sultne. Den engelske sjåføren stoppet på en restaurant og fortalte oss at vi hadde 25 minutter på oss til å spise middag. Måtte han få kreft i fjeset og brenne sakte i helvete.

 

Enhver rutinert askefastbusspassasjer forstår at 25 minutt ikke REKKER til å bestille og spise en middag når man er nummer 32 ut av bussen. Så istedenfor å stå i en tragisk og hensiktsløs kø valgte jeg å prioritere å få begått en vellykket avføring før askefastbussavgang.

 

500 meter unna restauranten lå en bensinstasjon med store, blinkende toalettskilter. Jeg gikk inn på toalettet uten å vite hva som ventet meg, forsiktig som en gaselle med ferten av leopard. Innenfor døren sto en automat der man skulle legge på 1 euro. Ikke akkurat rimelig for et toalettbesøk, men siden europeiske reiseforsikring betalte kastet jeg meg ut i det fekale eventyret. Automaten produserte en billett med strekkode. En dør gikk opp.

 

(Trommevirvel)

 

Halleluja mine venner! En sitronduftende hall åpnet seg for mitt åsyn. Jeg danset inn, yr som en ungpike av fryd, og fant min egen bås. Jeg la kortet mitt mot en strekkodeleser, og en ROBOTARM kom ut av veggen og VASKET toalettsetet (eller Die Toalettbrille, som det heter på flytende tysk). Wunderbar!

 

Da jeg satte meg på det nyvaskede setet startet et automatisk lydspor, og det spredte seg JUNGELSTEMNING i båsen, med apeskrik, gresshopper og gode greier. Det var så vakkert! En kvinnestemme ønsket meg velkommen, og håpet at besøket mitt ville bli tilfredsstillende. Det var som om den innspilte stemmen snakket direkte til meg, og ELSKET meg betingelsesløst.

 

Hva gjør en mann under slike forhold? Jo, jenter, han FØDER ut den kneipbrødformede askefaste avføringen sin, han løfter opp toalettbesøket til en form for rituell renselse, og går derfra 700 gram lettere med dunkende anus og fred i sin askefaste sjel.

 

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}