NB!!! AVLYST!!

18.02.2011
Arrangementet "Kjenn din opphavsrett" er dessverre AVLYST pga sykdom. Vi prøver igjen senere. Ny dato blir kunngjort så snart det er klart.
kinokino bide
kinokino bide
 

Arrangementet "Kjenn din opphavsrett" er dessverre AVLYST pga sykdom. 

Vi prøver igjen senere. Ny dato blir kunngjort så snart det er klart.

 
Filmkraft i samarbeid med KINOKINO inviterer til relevant og informativ debatt for alle som jobber (eller drømmer om å jobbe) i filmbransjen, 3. mars 2011 kl 19 på KINOKINO.
 
Vi har invitert Dramatikerforbundet, Produsentforeningen og Filmforbundet til KINOKINO denne kvelden. Organisasjonene vil få informere litt om sin virksomhet, men hovedfokus vil være på utfordringer knyttet til opphavsrett i filmbransjen.
 
Dette er noe av det du vil få vite mer om denne kvelden:
- Hva arbeider organisasjonene med og for? Hvem kan/bør bli medlem, hva kan man få ut av et medlemskap i den enkelte organisasjon? Og, ikke minst, hva skal til for å bli medlem?
- Hva er opphavsrett, og hvem eier retten til et filmatisk verk?
- Hvorfor bør man alltid ha skriftlige avtaler ifm at man setter et filmprosjekt ut i live?
- Når manusforfatter og produsent velger å bryte en samarbeidsavtale, hvem eier da filmprosjektet man har samarbeidet om?
- Finnes det måter å sikre alle involverte parters interesser gjennom hele den lange prosessen det er å utvikle og produsere en film?
 
 
 
Moderator for kvelden er : Nick Hegreberg
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}