Meld deg på Filmkraft Rogalands mentorprogram

20.07.2008
Det er nå kun få dager igjen til søknadsfristen for Filmkraft Rogalands mentorprogram går ut! Kanskje nettopp du bør søke? Eller hadde dette hadde vært midt i blinken for noen du kjenner?
Nå kan du som har ambisjoner om å videreutvikle deg innen filmfaget søke om å bli deltaker i FKs mentorprogram. Regionens mest erfarne og profilerte regissører, produsenter, klippere, fotografer og manusforfattere står klar til å hjelpe deg.

Hvem kan søke?
Alle som jobber innen filmbransjen og har ambisjoner om å utvikle seg videre, inkludert studenter på høyskole og universitetsnivå. Du må spesifisere kun ett av fagområdene regi, produsent, klipper, fotograf eller manus. Aldersgrense er 20 år. Filmkraft Rogaland står fritt til å velge de som er best kvalifisert til programmet.

Hva omfatter programmet?
Personlig oppfølging av en erfaren person i filmbransjen innen fagområdet, med råd, veiledning og nettverk. Det vil også arrangeres fellessamlinger for mentorprogrammet. Varigheten er 1 år med oppstart høsten 2008.

Søknadsfrist 1. August, 2008.

Søknader kan sendes til:
Filmkraft Rogaland
Postboks 130
4001 Stavanger
post@filmkraft.no

Søknaden må inneholde:
Begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta i Mentorprogrammet.
CV som beskriver utdanning og erfaring
Eventuelle eksempler på arbeid utført


Mentor er en gammel venn og rådgiver for helten Odyssevs fra gresk mytologi. Homers myte om Odyssevs, kongen av Ithaka lot Mentor ta seg av sønnen Telemakos i 10 år mens Odyssevs var i krig med trojanerne. Ordet mentor har etter dette kommet til å benevne en person som drar nytte av sin kunnskap for å lære og veilede andre.
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}