Markedsfør deg!

19.05.2010
Har du en hjemmeside eller en showreel av arbeidet ditt på nettet?
klapperen
Vi fikk en hyggelig mail fra regissør Marius Soma om at han hadde fått laget en ny hjemmeside og lurte på om vi kunne sette linken hans et sted på vår hjemmeside. 
 
-Må visst promotere meg selv litt, skriver Marius.
 
Han har HELT RETT! Filmkraft.no skal nå lage enda en ny fast post som heter "Homepages - Showreels". Her kan alle filmskapere som har egne hjemmesider og showreels få vist seg frem.
 
Vi ser for oss at alle som har en relevant forbindelse til filmbransjen i regionen eller filmer som er produserte her skal få anledning til å bli med i oversikten. Det er opp til den enkelte å melde inn til kallestein@filmkraft.no om de ønsker å stå oppført der.
 
Send linken til hjemmesiden/showreel'en din, med opplysning om hvilken kategori som den skal føres under (f.eks Director, Production Company, Producer, Writer, Photographer, Actor etc). Alternativt "Film". Send gjerne også med logo eller fotografi. Vi har kanskje det fra før av, men vi regner med og håper på et skred som respons på dette - så det er fint om alt sendes i en mail for å lette arbeidet.
 
Merk mailen "Homepages - Showreels".
 
Gi oss beskjed i fremtiden om det er endringer på linken eller om du lager nye steder som profilerer deg og arbeidet ditt.
 
Siden det var Marius Soma som satte oss på denne idéen, skal han få lov til å promotere seg ekstra her! Stikk gjerne innom hans nye hjemmeside på www.marius-soma.com
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}