MANUSKONKURRANSE

23.02.2013
Utlyser manuskonkurranse til nye tv-serier for barn
manuskonk
Utlyser manuskonkurranse til nye tv-serier for barn.

Sørnorsk filmsenter og Barnefilmfestivalen i Kristiansand øker satsingen på dramaserier for barn og lanserer en helt ny konkurranse der de ønsker ideer til tv-serier for barn. Manuskonkurransen arrangeres i samarbeid med NRK Super og vinnerne av konkurransen inviteres til og pitche ideen sin til NRK Super.

Gjennom konkurransen håper Sørnorsk filmsenter, Barnefilmfestivalen og NRK Super og bidra til nye, spennende tv-serier for barn i alle aldre. De 5-10 beste prosjektene får tilbud om å delta i en pitcheworkshop og mulighet til og pitche prosjektet for NRK Super under årets Barnefilmfestival i Kristiansand. Det er daglig leder ved Sørnorsk filmsenter som velger ut de beste prosjektene.

Handlingen i serien skal utspille seg på Sørlandet eller i Telemark og den skal produseres av eller med involvering av produsenter og stab fra landsdelen.

Om konkurransen

Mer informasjon om hva NRK Super ser etter i denne konkurransen finner du her: http://www.sornorskfilm.no/index.php?articleid=196

Frist for å sende prosjektbeskrivelse er 5. april 2013.

Prosjektbeskrivelsen kan lastes opp elektronisk her: http://www.barnefilmfestivalen.no/.

Mer informasjon http://www.barnefilmfestivalen.no

Barnefilmfestivalen i Kristiansand går av stabelen 23. til 27. april 2013.

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}