Møt vår nye ungdomsreporter

01.03.2010
Frida Ripland Moberg er vår nye ungdomsreporter.
frida liten
frida
Foto: Hedda Ripland Mobert
 
Frida Ripland Moberg er Filmkrafts nye ungdomsreporter. Hun skal dekke stoff som er spesielt relevant for ungdom og talentutvikling blant barn og unge.

 
Frida  går på første år på Lundehaugen videregående skole på media og kommunikasjons linjen. 
 
-Mye av tiden går på skolearbeid og film. Film er rett og slett min store lidenskap. Derfor valgte jeg å stå opp litt tidligere hver morgen for å reise til Sandnes, for å gå på media linjen, forteller Frida, som bor i Egersund.
 
Pendlingen har hun aldri angret på.
 
-Jeg har aldri vært mer glad i å gå på skole før jeg fikk lære mer om film. Men jeg ser frem til å kunne fordype meg mer i film til andre klasse på Vågen videregående til høsten.
 
 
ELSKER Å SKRIVE
Frida elsker å skrive og har ambisjoner om bli manusforfatter. Etter videregående skolen har hun mål om å studere, enten i Norge eller i utlandet. Da blir det enten som manusforfatter eller som regissør. Eller kanskje begge deler.
 
-Kanskje en dag vil jeg få skrevet et kjempe manus som vil slå an. Jeg får vel bare vente og se hva fremtiden min bringer. 
 
 
FILMKLUBB
Foruten  det som hun karakteriserer som "det vanlige" (i følge hennes definisjon: skole, venner og familie) er Frida veldig aktiv. Hun var med og startet nye filmklubben Filmskapet i Sandnes som skal holdes på KINOKINO. 
 
-Det skal bli kjempe kjekt å møte ungdommer med samme interesse, sier hun forventningsfullt.
 
Frida skal også  nå være Filmkrafts ungdomsreporter. Hun skal dekke stoff som er spesielt interessant for ungdom og talentutvikling blant barn og unge.
 
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}