Location og scenografi

08.11.2009
Arild Østin Ommundsen forteller om location, stil og design på "Rottenetter".
arildliten
arildmiddels
Foto: privat
 
 
Stil og design står sentralt i det universet regissør Arild Østin Ommundsen skapte i sin siste film "Rottenetter".  Dette skal han fortelle en del om den 18. november kl 19 på KinoKino i Sandnes. Med seg har han Petter Aase, og de skal snakke  om prosessene som ledet frem til produksjonsdesign og valg av location i finansdramaet.
 
Petter Aase er arkitekt og Arild hadde sett hvordan han jobbet med scenografi på noen teateroppsetninger. Dette gjorde Arild nysgjerrig, så han kontaktet Petter med forslag om et mulig samarbeid på "Rottenetter".
 
Dette var en ny erfaring for Arild.  "Mongoland" ble hovedsakelig filmet hjemme i stuen hos han, mens alle location til "Rottenetter" ble bygget fra grunnen eller sterkt dresset opp.
 
De to årene før opptakene av "Rottenetter" foregikk  en grundig prosess hvor det stilistiske og visuelle hadde stor fokus for Arild og Petter. Skisser fra den tiden viser hvordan de jobbet seg fra idé og frem til de faktiske locationene som ble bygget til opptakene. Benytt anledning til å høre Arild og Petter som deler sine erfaringer fra denne prosessen på KinoKino kl 19 den 18. november. 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}