Leier du ut utstyr? Se her!

22.02.2010
Har du teknisk utstyr som du gjerne leier ut? Filmkraft ønsker nå å lage en oversikt over dette.
kamera1
kamera1
 
En oversikt over utstyr og tilhørende tjenester som tilbys her i regionen vil heretter legges ut som en fast post på www.filmkraft.no .  
 
 
Her følger en liste over hva dere kan gjøre i denne forbindelse for å bli mest mulig synlige på nettsiden vår:
 
1. Sende liste over utstyr som dere ønsker å leie ut og priser på dette til kallestein@filmkraft.no. Legg gjerne ved en beskrivelse hvor dere mener det kreves, og av utstyr som på en eller annen måte er veldig bra eller spesiellt. For etterarbeidsleverandører f.eks gir det kanskje mer mening å fortelle hva man kan gjøre enn å ramse opp akkurat hva alle "duppedittene" heter. Dette vet dere nok best selv. 
 
2. Sende bilder av utstyr til katalogbruk til kallestein@filmkraft.no(gjerne bilde av hver enkelt gjenstand som er relevant - ikke nødvendig med bilder av c-stands, stativer, batterier etc, men bilde f.eks av hele kamera- eller lys-"pakker" er fint).
 
3. I tillegg til en generell oversikt, vil vil lage en redaksjonell sak om utstyret, derfor det hadde vært fint om dere kan sende et hyggelig bilde av dere selv - med utstyret (ikke bare av utstyret!) som vi kan bruke redaksjonellt til kallestein@filmkraft.no.
 
 
Vi kommer til å arbeide for å holde siden oppdatert, men for å sikre at nytt utstyr/nye tjenester som dukker opp i fremtiden kommer med, sender dere info til kallestein@filmkraft.no, og det vil da bli tatt med når den faste posten når vi oppdaterer siden. Bruk gjerne også BLOGGEN og FORUMET på www.filmkraft.no  til å gjøre bransjen oppmerksom på at utstyret/tjenesten nå finnes.
 
For å sikre fremdrift i denne prosessen har vi satt onsdag 3. mars som frist for levering av informasjon til oss. Sidene vil bli oppdatert kontinuerlig, så det er mulig å melde inn utstyr i etterkant av dette, men man mister da muligheten til redaksjonell omtale i denne omgangen.
 
 
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}